Cura minune prin care vedetele se mențin tinere. E vorba de un ingredient inedit!

În showbiz se vorbește despre o mulțime de cure de slăbire și de soluții care garantează tinerețe fără bătrânețe. De la dietele vegetariene, sau raw vegane, la înfometare, injecții cu botox, sau tratamente cu ingrediente minune, pe toate le-au încercat vedetele pentru a fi veșnic tinere. Cea mai nouă cură, la modă printre vedete, este mult mai simplă și mai eficientă și nu include înfometarea. Toată lumea vorbește de Cura de 1 min, una revoluționară și cu rezultate vizibile. Nimeni nu s-ar fi gândit că ar ajuta la regenerarea celulelor, la întărirea ogrnismului și chiar la vindecarea unor boli. Despre peroxidului de hidrogen (în denumire populară Apă oxigenată) este vorba, chiar dacă nu vi se pare ceva senzațional.

Sofia Vergara și Jennifer Lopez au 45, respectiv 48 de ani și arată extraordinar, fără riduri și cu piele de bebeluș.

Atenție! Nu este vorba de apa oxigenată din comerț, ci de una specială, alimentară, cu o concentrație de 35 procente – peroxidul de hidrogen alimentar care ajută la oxigenarea celulelor. Peroxidul de hidrogen se regăsește în corpul fiecărui om, în cantități extrem de mici și ajută sistemul imunitar uman, iar o cură cu acest ingredient minune este efieicient pentru tratarea unor boli grave, dar și pentru intinerire. De la infecția cu HIV, heptatite, cancer gastric sau pulmonar, leucemie, până la sinuzită sau reumatism, toate par să aibă remediu în această soluție revoluționară.

Ingredientul minune al vedetelor.

Chiar și medicii recomandă tratamentul, însăși Lidia Fecioru, practicant de medicină alternativă, a dezvăluit calitățile minune ale apei oxigenate alimentare de 35 de grade, în una dintre edițiile emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3: „Este vorba de peroxidul alimentar. I-am spus unei paciente care avea probleme de tiroidă, din cauza asta avea palmele și călcâiele crăpate din care curgea sânge. I-am spus de acest perodix alimentar, care se bea în prima zi trei picături, apoi patru, până la 25 și apoi înapoi. Se bea într-un pahar cu apă distilată ca să nu influențeze calitatea acestei substanței sau apă fiartă și răcită. Ca oamenii să aibă o idee, pe internet există un documentar: Cura de un minut. După o lună de zile de consumat peroxid de hidrogen, pacienta mea are pielea de copil, nu-i mai cade părul. Nu o mai doare nimic”, a mărturisit Lidia Fecioru.

De asemenea, sunt numeroase vedete din România și nu numai care au testat această cură și au avut rezultate vizibile. După câteva săptămâni de la folosirea tratamentului, rezultatele apar, semn că organismul se purifică – au un tonus mai bun, o minte mai limpede și oboseala este diminuată, fapt datorat oxigenării sângelui.

Nu se folosește după ureche, ci citind cu atenție instrucțiunile acestei cure: peroxidul de hidrogen se ia întotdeauna diluat în apă distilată, și se începe cu trei picături în prima zi, după care cantitatea crește în fiecare zi cu câte o picătură, până la 25, apoi se continuă cu cantitatea descrescând până se ajunge din nou la 3 picături pe zi.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA