Curs de gătit sushi în Bucureşti

4 martie, 2014

Evenimentul se va desfăşura la Hotel Eurohotels International, dinBucuresti, unde vor participa cursanti cu varsta peste 18 ani. Pe parcursul serii, acestia vor experimenta retete si trucuri ale artei culinare japoneze, in compania

Evenimentul se va desfăşura la Hotel Eurohotels International, dinBucuresti, unde vor participa cursanti cu varsta peste 18 ani. Pe parcursul serii, acestia vor experimenta retete si trucuri ale artei culinare japoneze, in compania unui profesor, se vor delecta cu un ceai verde traditional, acompaniat de muzica japoneza, dar işi vor putea face si prieteni noi.

Despre mancarea japoneza…

Ingredientele principale ale bucătăriei japoneze tradiţionale sunt peştele şi alte produse marine, zarzavaturile şi orezul. Peştele este deseori servit crud, ceea ce necesită ca el să fie foarte proaspăt şi să fie tăiat cu un cuţit bine ascuţit.

Rulourile de sushi (makizushi) reprezinta principalul fel de sushi in Japonia. Acest tip de sushi foloseste foi de alge, putin prajite, orez si diverse tipuri de umplutura (somon, creveti, crabi, castraveti, avocado). Prepararea acestui tip de mancare poate fi foarte provocatoare, intrucat fiecare poate combina ingredientele cat mai variat, in functie de inspiratia de moment, rezultand retete inedite!

Cum se desfăsoară workshop-ul

In seara cursului, gazda serii va fi o profesoara japoneza, ce va introduce audienţa in tainele culturii japoneze. Cei prezenti vor avea la dispozitie toate ingredientele pentru a pregati 3 feluri de makizushi, cel mai cunoscut sortiment de mancare japoneza, extrem de gustos si relativ usor de preparat. La final, se pot savura cele 3 tipuri de mancare, alaturi de o cana de ceai verde traditional, acompaniate de o muzica japoneza relaxanta.Recente pe Ok! Magazine

con30 jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg