Cursa "Survivor" a intrat în linie dreptă. Care sunt cei 4 concurenţi din semifinală care vor intra live la votul publicului?

30 mai, 2022

Trei foşti Războinici şi un singur membru de la Faimoşi au rămas în competiţia din Republica Dominicană. Cine nu a prins semifinala?

Survivor inainte de semifinala (12) jpg

Jocul "Survivor" se dovedeşte a fi tot mai dur, iar noile probe au triat, efectiv, la sânge din concurenţi. Cu toţii şi-au dorit să poarte colanul de Imunitate, pentru că acesta era, efectiv, singurul care-i putea ţine în joc 100%. Dar faptul că l-au câştigat într-o zi nu le-a crescut şansele pe următorul traseu şi, fără el, au fost la mâna publicului - aşa cum s-a întâmplat cu gimnastul Marian Drăgulescu, care a fost eliminat chiar a doua zi după ce a câştigat Imunitatea.

Dintre cei cinci rămaşi în competiţie, după alte trieri, doar patru merg mai departe în semifinală, iar regulile se schimbă din nou: nu vor mai exista nominalizări, ci direct votul publicului, iar semifinala şi finala vor fi transmise live.

Survivor inainte de semifinala (6) jpg

Ultima oară, colanul de Imunitate a fost revendicat de Alexandru Delea, care a experimentat pentru prima dată puterea imunităţii individuale. Pe lângă siguranţa rămânerii în concurs, el a câştigat şi o recompensă pe măsură: o zi de plimbare şi shopping pe insula Curaçao. Cum regula i-a permis să mai ia cu el alţi doi colegi, el a ales să se bucure de recompensă alături de foştii coechipieri de la Războinici, Alexandru Nedelcu şi Ionuţ Popa.

Dar, după o zi incredibilă petrecută pe insula Curaçao, timp în care Elena Chiriac şi Blaze au rămas în tabără, experimentând sentimentul "exilului", a urmat consiliul de nominalizare, unde, surpriză!, au intrat restul de 4 concurenţi la votul publicului. Într-un final, cele mai puţine voturi le-a întrunit Blaze, care a fost nevoit să părăsească competiţia.

semifinalistii Survivor Romania 2022 jpg

Acum, în joc au mai rămas să-şi dispute titlul de Survivor 4 concurenţi: Alexandru Nedelcu, Ionuţ Popa, Elena Chiriac şi Alexandru Delea. Dacă doriţi ca favoritul vostru să intre în finală, nu rataţi ediţia live din această seară, când vă puteţi vota preferatul!

FOTO: capturi ProTVRecente pe Ok! Magazine

new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp
arsinel alexandru jpg
Alexandru Arsinel
trump4 profimedia jpg
emag7 jpg
Michelle Pfeiffer, Profimedia jpg
Iti doresti o cariera in care sa te dezvolti ca tehnician manichiurist Iata care sunt ustensilele si accesoriile de care ai nevoie jpg
Cum trebuie sa iti echipezi automobilul atunci cand pleci la drum jpg
Ați pregătit o escapadă de toamnă în constanța Iată câteva gesturi deosebite cu ajutorul cărora îți poți surprinde iubita! jpeg
De ce trebuie să ții cont atunci când faci sport pilates jpg
tatoiu3 facebook jpg
sufragerie jpg
cadou2 jpg
S1 PNG