Cuvintele spuse de Prințul Louis care arată cât de bine se înțelege cu bunicul Charles

16 mai, 2023

Prințul Louis a arătat relația strânsă pe care o are cu bunicul său, Regele Charles, în timpul primului său angajament public, în urmă cu câteva zile, după încoronare.

louis si regele charles (4) jpg

Prințul Louis, în vârstă de cinci ani, a avut primul angajament regal pe 8 mai, la doar două zile de la încoronarea bunicului său, Regele Charles. În cadrul evenimentului Big Help Out, micuțul regal a ajutat la vopsirea unui ghiveci în aer liber, împreună cu al treilea grup de cercetași din Upton Hut din Slough, pentru a ajuta la renovarea unei clădiri.

În timpul procesului, Prințul Louis a fost stropit cu puțină vopsea albă care i-a ajuns în păr. Totuși, în loc să fie nemulțumit, el a glumit că are părul alb, după care a făcut și o comparație surprinzătoare: "la fel ca bunicul". Așa a arătat ce relație bună și apropiată are cu Regele Charles. 

După ce a observat pata de alb, Prințesa Charlotte i-a spus fratelui ei, Prințul Louis: „Ai vopsea în păr! Louis, uită-te la mine! Uită-te la mine!".

Se știe că întreaga familie de Wales a luat parte săptămâna trecută la Big Help Out la 3rd Upton Scouts Hut din Slough pentru a ajuta la renovarea și îmbunătățirea clădirii.

Prințul și Prințesa de Wales, precum și copiii lor, Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte au făcut furori după încoronarea Regelui Charles.

Ei au ajutat la diverse sarcini precum refacerea unei căi de acces, săparea unui nou canal de scurgere, șlefuirea și revopsirea ușii din față, adăugarea de ghivece în fața clădirii și adăugarea unei picturi murale pentru a crea o moștenire de durată a activității organizației Big Help Out. Kate Middleton a fost copreședinte al cercetașilor din 2020.

printul louis (4) jpg

Prințul Louis, purtând și de această dată pantaloni scurți, a stat în poala tatălui său în timp ce William manevra un excavator și mișca brațul mecanic pentru a muta un morman de pământ. 

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg
Shakira (12) jpg
adidasi pentru copii jpg
Lily Rose Depp, The Weeknd și Sam Levinson, Foto Getty (3) jpg
Ce fel de parteneri cauți pentru afacerea ta  Iată cum identifici cei mai buni furnizori și clienți jpeg
Jeff Bezos și Lauren Sanchez s au logodit, Foto Profimedia (1) jpg
BEBE REXHA png
GNR Poster (cu opening act) Portrait jpeg
WhatsApp Image 2023 05 17 at 13 28 32 jpeg