Cuvintele spuse de Prințul Louis care arată cât de bine se înțelege cu bunicul Charles

16 mai, 2023

Prințul Louis a arătat relația strânsă pe care o are cu bunicul său, Regele Charles, în timpul primului său angajament public, în urmă cu câteva zile, după încoronare.

louis si regele charles (4) jpg

Prințul Louis, în vârstă de cinci ani, a avut primul angajament regal pe 8 mai, la doar două zile de la încoronarea bunicului său, Regele Charles. În cadrul evenimentului Big Help Out, micuțul regal a ajutat la vopsirea unui ghiveci în aer liber, împreună cu al treilea grup de cercetași din Upton Hut din Slough, pentru a ajuta la renovarea unei clădiri.

În timpul procesului, Prințul Louis a fost stropit cu puțină vopsea albă care i-a ajuns în păr. Totuși, în loc să fie nemulțumit, el a glumit că are părul alb, după care a făcut și o comparație surprinzătoare: "la fel ca bunicul". Așa a arătat ce relație bună și apropiată are cu Regele Charles. 

După ce a observat pata de alb, Prințesa Charlotte i-a spus fratelui ei, Prințul Louis: „Ai vopsea în păr! Louis, uită-te la mine! Uită-te la mine!".

Se știe că întreaga familie de Wales a luat parte săptămâna trecută la Big Help Out la 3rd Upton Scouts Hut din Slough pentru a ajuta la renovarea și îmbunătățirea clădirii.

Prințul și Prințesa de Wales, precum și copiii lor, Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte au făcut furori după încoronarea Regelui Charles.

Ei au ajutat la diverse sarcini precum refacerea unei căi de acces, săparea unui nou canal de scurgere, șlefuirea și revopsirea ușii din față, adăugarea de ghivece în fața clădirii și adăugarea unei picturi murale pentru a crea o moștenire de durată a activității organizației Big Help Out. Kate Middleton a fost copreședinte al cercetașilor din 2020.

printul louis (4) jpg

Prințul Louis, purtând și de această dată pantaloni scurți, a stat în poala tatălui său în timp ce William manevra un excavator și mișca brațul mecanic pentru a muta un morman de pământ. 

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG