Cybill Shepherd, îndrăgostită de Bruce Willis, colegul ei din serialul Maddie și David. Ce mărturisiri a făcut actrița

24 mai, 2022
stanga
dreapta
cib9 jpg
cib8 jpg
cib6 jpg
cib1 jpg
cib2 jpg
cib3 jpg
cib5 jpg

Shepherd a făcut câteva mărturisiri despre fostul ei coleg din serialul Moonlighting, nimeni altul decât Bruce Willis. Blonda a vorbit despre relația ei cu starul la gala anuală Race to Erase MS din Los Angeles.

Cybill, 72 de ani, a dezvăluit, zilele trecute, că a avut o chimie grozavă cu Bruce, acum în vârstă de 67 de ani, când acesta a venit la audiții pentru rolul dn Maddie și David, în anii 1980, unde trebuia să joace alături de ea.

„Temperatura mea a crescut cu 10 grade”, a spus ea. Asta înseamnă două lucruri pentru mine: unul, am fost foarte atras de el. În al doilea rând, nu am acționat niciodată în acest sens, deși amândoi am fost foarte atrași unul de celălalt”.

cib10 jpg

Shepherd și-a amintit că nimeni altcineva nu a fost luat în considerare pentru rol imediat ce Willis a intrat în cameră: „Întotdeauna îl voi iubi pe Bruce”, a adăugat ea.

Cei doi au făcut pe detectivii privați în serialul de comedie-dramă, apreciat de critici, care a fost difuzat pe ABC între 1985 și 1989.

După anularea serialului, Willis a găsit celebritatea globală în filme precum „Die Hard”, „Pulp Fiction” și „The Sixth Sense”.

cib6 jpg

Familia a anunțat în martie că actorul se rerage din actorie din cauza afaziei, o afecțiune care îi afectează capacitatea de a comunica.

Declarația spunea că actorul se va „depărta de cariera care a însemnat atât de mult pentru el” din cauza că „a fost diagnosticat recent cu afazie, o boală îi afectează abilitățile cognitive”.

Scrisoarea este semnată de soția sa, Emma Heming, de fosta sa soție, Demi Moore, și de cei cinci copii ai săi, Rumer, 33 de ani, Scout, 30 de ani, Tallulah, 28 de ani, Mabel, 10 ani și Evelyn, 8 ani.Recente pe Ok! Magazine

FotoJet (29) jpg
okmagazine pexels cottonbro 7191393 jpg
jocuri noroc reddit jpg
FotoJet (26) jpg
Laura Cosoi în formulă completă jpg
Lambo Bennifer jpg
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (3) jpg
copii de vedete jpg
musk și vivian PNG
douglas@okmagazine ro jpg
1 sandra bullock jpg jpeg
Irina și Răzvan Fodor jpg
angelina jolie profimedia 0701924751 jpg
David Popovici3 jpg
brad pitt profimedia 0607918624 jpg
Credius okmagazine ro jpg
1 mihai morar refugiati ucraina orasul faptelor bune romani pentru ucraineni 6 jpg jpeg
Mariah Carey premiera jpg