Cybill Shepherd, îndrăgostită de Bruce Willis, colegul ei din serialul Maddie și David. Ce mărturisiri a făcut actrița

24 mai, 2022

Shepherd a făcut câteva mărturisiri despre fostul ei coleg din serialul Moonlighting, nimeni altul decât Bruce Willis. Blonda a vorbit despre relația ei cu starul la gala anuală Race to Erase MS din Los Angeles.

Cybill, 72 de ani, a dezvăluit, zilele trecute, că a avut o chimie grozavă cu Bruce, acum în vârstă de 67 de ani, când acesta a venit la audiții pentru rolul dn Maddie și David, în anii 1980, unde trebuia să joace alături de ea.

„Temperatura mea a crescut cu 10 grade”, a spus ea. Asta înseamnă două lucruri pentru mine: unul, am fost foarte atras de el. În al doilea rând, nu am acționat niciodată în acest sens, deși amândoi am fost foarte atrași unul de celălalt”.

cib10 jpg

Shepherd și-a amintit că nimeni altcineva nu a fost luat în considerare pentru rol imediat ce Willis a intrat în cameră: „Întotdeauna îl voi iubi pe Bruce”, a adăugat ea.

Cei doi au făcut pe detectivii privați în serialul de comedie-dramă, apreciat de critici, care a fost difuzat pe ABC între 1985 și 1989.

După anularea serialului, Willis a găsit celebritatea globală în filme precum „Die Hard”, „Pulp Fiction” și „The Sixth Sense”.

cib6 jpg

Familia a anunțat în martie că actorul se rerage din actorie din cauza afaziei, o afecțiune care îi afectează capacitatea de a comunica.

Declarația spunea că actorul se va „depărta de cariera care a însemnat atât de mult pentru el” din cauza că „a fost diagnosticat recent cu afazie, o boală îi afectează abilitățile cognitive”.

Scrisoarea este semnată de soția sa, Emma Heming, de fosta sa soție, Demi Moore, și de cei cinci copii ai săi, Rumer, 33 de ani, Scout, 30 de ani, Tallulah, 28 de ani, Mabel, 10 ani și Evelyn, 8 ani.Recente pe Ok! Magazine

4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg
OkMagazine (1) (5) jpg
UNTOLD 2024   SOLD OUT (16x9) jpeg
1000088088 jpg
Eu în Procida 20240602 110927 jpg
Allan   CEO Saga jpg
POSTER DROPDOWN A1 landscape jpg
Cum să atragi mai multe talente în echipa ta   Ghid pentru angajatori jpg
Beach Please bilete GA jpeg