Dă viaţă casei tale - fototapetele 3D marca Deco Perete te ajută să însufleţeşti orice spaţiu

25 septembrie, 2020
1 fototapet 3d triunghiuri pastelate 8370635 jpg jpeg

Amenajările interioare sunt cele care de obicei ne iau mult timp, necesită investiţii destul de mari şi vin la pachet cu stres, o mulţime de alegeri de făcut şi uneori chiar şi cu dezamăgiri atunci când nu iese totul aşa cum ne dorim.

De obicei, atunci când ne hotărâm să renovăm locuinţa, fiecare cameră în parte o transformăm total. Şi asta pentru că niciodată piesele noi pe care le achiziţionăm sau noua culoare a pereţilor nu se potriveşte cu vechiul mobilier sau obiectele de decor pe care deja le avem în încăpere.

Aşadar, dacă nu apelăm la serviciile unui specialist în design interior şi trebuie să gândim singuri tot planul, bine ar fi să luăm lucrurile treptat. Putem începe cu tâmplăria, uşile de interior şi exterior şi parchetul. Apoi să continuăm cu pereţii, urmând ca după să ajungem la mobilier, covor şi obiectele de decor pe care le achiziţionăm.

După cum am menţionat şi mai sus, e vorba de un amalgam de alegeri pe care le avem de făcut şi trebuie ca acestea să fie în armonie şi să se subordoneze aceluiaşi stil de decor. Însă, făcând alegerile treptat, în ordinea descrisă mai sus, nu are cum să nu iasă ceva frumos la final.

Cum putem transforma camera cu ajutorul unui fototapet 3D?

Una dintre tendinţele actuale în materie de design interior este cea legată de aplicarea unor fototapete 3D pe unul din pereţii camerei. Acestea au dublu rol - pe lângă faptul că dau un aspect wow încăperii, un boost de culoare şi de personalitate, creează şi ideea de spaţiu tridimensional, mărind vizual orice cameră, oricât de mică ar fi ea.

Să ne gândim de exemplu la un design contemporan, cu pereţi albi şi piese de mobilier albe. Un fototapet 3D precum Triunghiuri Pastelate, aplicat pe unul dintre pereţi, va fi acea pată de culoare de care are nevoie. Şi nu este vorba de un contrast puternic, pentru că tonurile pastelate de pe fototapet vor fi în perfectă armonie cu albul. Îl regăsim în cadrul magazinului online deco-perete.ro.

Sau să luăm un alt exemplu - dormitorul. Dacă ne decidem să optăm pentru un decor rustic, intim şi plin de personalitate, fototapetul Privelişte spre Dolomiţi este o alegere potrivită. Vorbim de o imagine care reprezintă un întreg perete din lemn, cu două ferestre şi o uşă, toate deschise, ce dezvăluie o imagine superbă: un colţ din natură, la poalele munţilor. Tot la Deco Perete regăsim şi acest fototapet.

Deco Perete oferă soluţii de renovare diverse

Oferta magazinului online deco-perete.ro nu se rezumă doar la fototapetele 3D. În cadrul acestuia regăsim şi alte elemente cu ajutorul cărora putem schimba aspectul oricărei încăperi. Şi aici vorbim de tapete, tablouri decorative, picturi, picturi pe numere, oglinzi de perete înrămate, stickere pentru perete şi pentru geam, hărţi răzuibile şi paravane despărţitoare.

Accesând site-ul putem vizualiza absolut toate colecţiile puse la dispoziţie. Este imposibil să nu găsim ceva pliat pe gusturile şi necesităţile noastre.Recente pe Ok! Magazine

heche PNG
293494987 592298245593309 6723042670490476019 n jpg
kate moss jpeg
andreea84 jpg
green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp