Dakota Johnson face dezvăluiri despre bunica ei, actriţa Tippi Hedren: "Hitchcock i-a distrus cariera pentru că n-a vrut să se culce cu el, a terorizat-o!"

17 noiembrie, 2021
1 tippi hedren dakota johnson 8 jpg jpeg

Starul din „Fifty Shades of Grey” a vorbit despre experienţele celebrei sale bunici la Hollywood, în cadrul podcastului „Awards Chatter”, al celor de la The Hollywood Reporter.

Dakota Johnson îşi datorează frumuseţea şi talentul mamei şi bunicii sale, anume actriţelor Melanie Griffith şi, respectiv, Tippi Hedren. Şi, deşi a fi copilul sau nepotul unui star hollywoodian poate fi, de cele mai multe ori, o povară şi o provocare în plus, decât un atu, Dakota le-a călcat pe urme şi şi-a făcut loc în lumea celebrităţilor din Cetatea Filmului pe cont propriu.

Desigur, atât Griffith, cât şi Hedren au încurajat-o să-şi urmeze chemarea, prevenind-o însă că cinematografia este o lume dominată de compromisuri şi abuzuri. Iar bunica sa chiar fusese victima unui grand al Hollywood-ului. „A fost întotdeauna sinceră şi fermă în ceea ce priveşte susţinerea propriilor principii. Asta a făcut”, i-a spus Dakota Johnson jurnalistului de la "The Hollywood Reporter", care a invitat-o la podcast-ul  „Awards Chatter”. „[Alfred] Hitchcock i-a distrus cariera pentru că nu a vrut să întreţină relaţii sexuale cu el, iar el a terorizat-o. Şi nu a fost niciodată tras la răspundere”.

8 tippi hedren alfred hitchcock 4 jpg jpeg

Dakota se referă la perioada în care bunica sa a fost protagonistă în două pelicule-simbol ale regizorului şi producătorului Alfred Hitchcock, „Păsările” (1963) şi „Marnie” (1964). Aceeaşi perioadă pe care Tippi Hedren (91) o descrie în memoriile sale, publicate în 2016, drept un coşmar, ea fiind agresată sexual de Hitchcock de mai multe ori.

6 tippi hedren alfred hitchcock 3 jpg jpeg

„Este complet inacceptabil ca oamenii aflaţi în poziţie de putere să o folosească asupra cuiva care se află mai jos în lanţul ierarhic, indiferent de industrie”, a continuat Johnson. „Este greu să vorbesc despre ea pentru că este bunica mea. Nu vrei să-ţi imaginezi pe cineva care profită de bunica ta. Cred că Tippi a fost atât de uimitoare pentru mine şi pentru mama mea pentru că ne-a spus mereu să nu suportăm aşa ceva de la nimeni. Este o vedetă de film atât de plină de farmec!”, a adăugat Dakota.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

cornelia7 jpg
Ioana Ginghina sexy slaba silueta se mentine (1) jpg
arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG
alessia raiciu jpg
piele8 jpg
briana8 jpg
katie1 jpg
Rebel Wilson și iubita Ramona Agruma (9) jpg
Gina Pistol 2 jpg
angelina jolie profimedia 0714246197 jpg
heche PNG
293494987 592298245593309 6723042670490476019 n jpg
kate moss jpeg
andreea84 jpg
green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg