Damian Drăghici, într-un concert de jazz la nai

9 noiembrie, 2010
73326 1655416142224 1141685463 1800767 5292628 n jpeg

După ce a încheiat periplul său internaţional cu trupa Damian’s Brothers, făcând cunoscută lumii muzica ţigănească, aşa cum a promis, Damian Drăghici s-a întors la nai, instrumentul lui de suflet care l-a făcut celebru în toată lumea.

Artistul va susţine pe 12 noiembrie, la Sala Palatului, spectacolul „Jazz in the City“, eveniment desfasurat sub egida Festivalului Internaţional al Artelor Spectacolului Muzical "Viaţa e frumoasă", ediţia a III-a, organizat de Teatrul de Operetă „Ion Dacian“.

După ce a încheiat periplul său internaţional cu trupa Damian’s Brothers, făcând cunoscută lumii muzica ţigănească, aşa cum a promis, Damian Drăghici s-a întors la nai, instrumentul lui de suflet care l-a făcut celebru în toată lumea. Jazz-ul a fost pasiunea lui încă din adolescenţă şi visul lui de a studia şi învăţa jazz la nai s-a concretizat în câştigarea unei burse complete la prestigiosul Colegiu de muzică Berklee din Boston, unde a studiat Jazz performance.

image

„La concertul «Jazz in the City» voi prezenta o premieră absolută şi sper să vă placă sunetul: naiul în muzica de jazz – mai exact, «bebop». O a două premieră este că voi cânta la primul nai electric construit special pentru mine. Am lucrat de mult la ideea asta şi în sfârşit este gata“, mărturiseşte Damian Drăghici, care revine în România după un an de zile petrecut în SUA, unde a înregistrat câteva piese noi pentru noul său album de jazz.

În cadrul spectacolului, Damian îi va avea ca invitaţi speciali pe Michel Camilo, Stanley Clarke, Bob Mintzer, Russell Ferrante, Vinnie Colaiuta, Dave Weckl, Luciana Souza.

Urmăriţi aici imagini din concertul de la Bucureşti din 2001:

Foto: www.jazzinthecity.roRecente pe Ok! Magazine

cuplu la întâlnire jpg
Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg