Damian Drăghici, într-un concert de jazz la nai

9 noiembrie, 2010
73326 1655416142224 1141685463 1800767 5292628 n jpeg

După ce a încheiat periplul său internaţional cu trupa Damian’s Brothers, făcând cunoscută lumii muzica ţigănească, aşa cum a promis, Damian Drăghici s-a întors la nai, instrumentul lui de suflet care l-a făcut celebru în toată lumea.

Artistul va susţine pe 12 noiembrie, la Sala Palatului, spectacolul „Jazz in the City“, eveniment desfasurat sub egida Festivalului Internaţional al Artelor Spectacolului Muzical "Viaţa e frumoasă", ediţia a III-a, organizat de Teatrul de Operetă „Ion Dacian“.

După ce a încheiat periplul său internaţional cu trupa Damian’s Brothers, făcând cunoscută lumii muzica ţigănească, aşa cum a promis, Damian Drăghici s-a întors la nai, instrumentul lui de suflet care l-a făcut celebru în toată lumea. Jazz-ul a fost pasiunea lui încă din adolescenţă şi visul lui de a studia şi învăţa jazz la nai s-a concretizat în câştigarea unei burse complete la prestigiosul Colegiu de muzică Berklee din Boston, unde a studiat Jazz performance.

image

„La concertul «Jazz in the City» voi prezenta o premieră absolută şi sper să vă placă sunetul: naiul în muzica de jazz – mai exact, «bebop». O a două premieră este că voi cânta la primul nai electric construit special pentru mine. Am lucrat de mult la ideea asta şi în sfârşit este gata“, mărturiseşte Damian Drăghici, care revine în România după un an de zile petrecut în SUA, unde a înregistrat câteva piese noi pentru noul său album de jazz.

În cadrul spectacolului, Damian îi va avea ca invitaţi speciali pe Michel Camilo, Stanley Clarke, Bob Mintzer, Russell Ferrante, Vinnie Colaiuta, Dave Weckl, Luciana Souza.

Urmăriţi aici imagini din concertul de la Bucureşti din 2001:

Foto: www.jazzinthecity.ro



Recente pe Ok! Magazine

bijuterii (1) jpg
fatete dentare jpg
Soprana Pop Opera IANA NOVAC   3 jfif
okmagazine ro (3) jpg
Top 5 sfaturi pentru a face fata zilelor toride de vara jpg
okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling