Damian Drăghici, o nouă sesiune de post cu apă. 7 zile fără hrană, metoda prin care-și dă restart

5 decembrie, 2023

Postul cu apă are în România din ce în ce mai mulți adepți. Dincolo de pierderea kilogramelor în plus, este metoda infailibilă care accelerează sistemul imunitar și declanșează autofagia.

Damian PNG

Adepții postului cu apă obișnuiesc să apeleze la această metodă de câteva ori pe an, câte zile poate fiecare. Damian Drăghici tocmai ce a ieșit dintr-o nouă sesiune de post cu apă, care a durat șapte zile. Timp de o săptămână, artistul nu a consumat niciun fel de hrană, ci doar s-a hidratat din plin cu apă. Rezultatele sunt uimitoare, este o metodă care pare să i se potrivească foarte bine cântărețului.

Foarte importantă în postul cu apă este revenirea. Este practic imposibil ca după ce mai multe zile nu ai consumat hrană deloc, să te alimentezi cum o faci de obicei.

Damian Drăghici are 53 de ani și a făcut loc în viața sa postului cu apă de o bună bucată de timp. Acest post transformațional i-a schimbat viața. L-a ajutat să elimine kilogramele în plus pe care le avea și să-și îmbunătățească considerabil starea de sănătate generală.

După o săptămână în care a consumat doar apă, Damian Drăghici le-a povestit adepților din comunitatea sa cum a fost.

Damian D PNG

Nu a restricționat hrana pentru a slăbi, ci pentru sănătate. Slăbitul a fost doar un bonus.

„Sunt foarte bine după cum vedeți, am slăbit puțin… vreo cinci kilograme și jumătate, dar corpul este deja obișnuit. Mă simt foarte bine, am energie foarte multă. Mai am astăzi (duminică – n.r) iar mâine dimineață (luni – n.r) voi bea jumătate de litru de suc de portocale și jumătate de suc de grepfrut. Cam asta ar fi”, le-a mărturisit Damian Drăghici internauților pe contul său de socializare.

Dacă luăm în considerare sfaturile specialiștilor în postul cu apă, Damian Drăghici face o greșeală totuși. După 7 zile de post, nu este deloc indicat să bei suc de portocale. Sucul de portocale nu mai este recomandat deloc, nici cu post, nici fără post, întrucât în acest suc se concentrează glucoza din fructe și este un șoc insulinic pentru organism.

Potrivit postitorilor cu experiență, revenirea corectă se face în prima zi cu zeamă de orez, iar în următoarele cu supe cremă din legume.

Însă Damian Drăghici se simte bine cu metoda sa. Cu toate acestea, artistul a fost sincer cu fanii săi și le-a mărturisit că în ziua a șasea de post negru s-a simțit foarte slăbit:

„A șasea zi de post negru… doar cu apă! M-am trezit dimineața la 07:30, pentru că am avut o grămadă de lucruri de făcut. Undeva pe la ora 13.00 am avut o cădere de energie, dar cumva am stat, m-am odihnit puțin și mi-am revenit. Deci, în continuare beau apă, am luat și puțină sare celtică cu apă pentru sărurile de care are nevoie corpul. În rest sunt foarte bine”, s-a destăinuit el.

Postul cu apă este o provocare, nu toată lumea îl poate ține. Însă cei care reușesc mărturisesc că se simt minunat. Capătă o claritate fantastică mentală și spirituală. Și își regenerează celulele bolnave din corp, căci acestea se distrug singure când corpul nu primește mâncare din exterior. Este uimitorul proces de autofagie, care a fost premiat și cu Premiul Nobel.

Cine nu poate ține această metodă poate să recurgă la postul intermitent, și el eficient, care lansează cu succes autofagia. Secretul este ca într-o zi de 24 de ore, să mănânci doar într-o fereastră de 8 ore sau, ideal, de 6 ore. Restul timpului nu consumi nimic în afară de apă.

Damian Drăghici a reușit de câțiva ani să renunțe definitiv la alcool, tot cu ajutorul postului cu apă.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg
echilibru jpg
stil tendinte ochelari ovali cercei aurii jpg
dermapen (1) jpg
Vrei sà sprijini dezvoltarea fizicà a copilului tÃu Iatà câteva moduri prin care poti face asta jpg
Iată 3 moduri ușoare și sigure prin care poți slăbi, fără să mergi la sală! jpg
Cum sa ti petreci timpul cu micutul tau in fiecare zi Descopera aici idei creative de activitati pentru parinti si copii jpg
DDR03531 jpg
UNTOLD DUBAI 2024 jpeg
Cosmeceutice SAV 2750 jpg
OKMagazine (1) (8) jpg
Timisoara 1814091962 jpg
imgok jpg
okmagazine ro (1) jpg
HelpNet jpg