Dan Badea, "păcălit" să intre în bucătăria lui Dinescu FOTO

1 aprilie, 2018
Dan Badea Mircea Dinescu Politica si delicateturi (1) jpeg

Chiar de 1 aprilie, când românii celebrează Duminica Floriilor, celebrul comediant e trimis la cratiţă, la "Politică şi delicateţuri".

image

Pus pe glume, cum îl ştim, Dan Badea nu-şi pierde simţul umorului nici chiar atunci când Mircea Dinescu îl pune la treabă în bucătăria sa. Deoarece tradiţia spune că de Florii se mănâncă peşte, Mircea Dinescu îl pune pe celebrul artist de stand-up comedy faţă în faţă cu un mare şalău de Dunăre.

Voluntar şi curios din fire, musafirul îl asistă pe Dinescu la prepararea a două feluri de şalău: în ie de făină şi celebrul bonne femme, făcut după o reţetă de la începutul secolului.

Şi pentru că au umorul în sânge, gătitul devine o joacă amuzantă, iar dialogurile din bucătărie şi testimonialele cu impresiile celor doi sunt o savoare care garniseşte bine ziua de Florii.

În cramă, la un pahar de vin rose, discuţia curge lin în acelaşi registru amuzant, întreruptă doar de muzica lui Constantin Lătăreţu, în timp ce Dinescu îşi descoase invitatul şi îi povesteşte întâmplări cu haz din tinereţea sa.

„E o lume întreagă domnul Dinescu, el ca om e o poezie şi stai şi-l asculţi pentru că te fascinează”, spune Dan Badea.

Aşadar, duminică, 1 aprilie, de la ora 15.30, la TVR 1, Politică şi delicateţuri ne invită la un şalău şi o porţie zdravănă de voie bună.Recente pe Ok! Magazine

new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp
berecleanu andreea jpg
arsinel alexandru jpg
Alexandru Arsinel
trump4 profimedia jpg
emag7 jpg
Michelle Pfeiffer, Profimedia jpg
Iti doresti o cariera in care sa te dezvolti ca tehnician manichiurist Iata care sunt ustensilele si accesoriile de care ai nevoie jpg
Cum trebuie sa iti echipezi automobilul atunci cand pleci la drum jpg
Ați pregătit o escapadă de toamnă în constanța Iată câteva gesturi deosebite cu ajutorul cărora îți poți surprinde iubita! jpeg
De ce trebuie să ții cont atunci când faci sport pilates jpg
tatoiu3 facebook jpg
sufragerie jpg
cadou2 jpg