Dan Bălan, din nou la MTV Europe Music Awards

22 septembrie, 2010

La un an de la lansarea single-ului „Chica Bomb“, după ce-a ajuns în topurile radiourilor din România şi Europa, Dan Bălan este din nou nominalizat la MTV Europe Music Awards.

Artistul moldovean este nominalizat la categoria „Best Romanian Act“.

La un an de la lansarea single-ului „Chica Bomb“, după ce-a ajuns în topurile radiourilor din România şi Europa, Dan Bălan este din nou nominalizat la MTV Europe Music Awards. Artistul concurează alături de alţi patru artişti români la „Best Romanian Act“, categorie la care sunt nominalizaţi cele mai bune trupe şi solişti români ai anului şi poate fi votat pe site-ul ema.mtv.ro.

„Sunt onorat să mă aflu din nou printre artiştii nominalizaţi la cele mai importante premii muzicale din Europa. Este o bucurie pentru mine să văd că produsul meu, fie că vorbim despre single-uri «Crazy Loop» sau «Chica Bomb», au impact la public şi ajung într-o competiţie atât de importantă pentru orice artist“, declară Dan.

Dan Bălan a cunoscut succesul cu trio-ul O-Zone şi a intrat în cursa pentru premiile EMA cu piesa „Chica Bomb“. Single-ul i-a permis lui Dan să exploreze lumea muzicii electro-dance şi, mai mult, el a reuşit să-şi câştige fani în toată lumea.

MTV EMA 2010 vor avea loc la Madrid, pe 7 noiembrie, în Caja Magica.

Urmăreşte aici videoclipul piesei

:

Foto: MediaPro MusicRecente pe Ok! Magazine

ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg
Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg
FotoJet (29) jpg
Maia Morgenstern
okmagazine pexels cottonbro 7191393 jpg
jocuri noroc reddit jpg
FotoJet (26) jpg