Dan Bălan, revenire în forţă în muzică

15 octombrie, 2015
Dan Balan jpeg
image

După o lungă perioadă, fostul lider al formaţiei O-Zone a lansat un nou single, "Funny Love", care a adunat, în 24 de ore de la lansare, peste 170.000 de vizualizări pe YouTube.

Dan Bălan a revenit în forţă, după doi ani de pauză, cu o piesă care are mari şanse să "rupă" topurile. "Funny Love" e  cel mai nou proiect muzical al său şi are parte de un videoclip spectaculos.

Fostul component O-Zone a lucrat mai bine de un an la producţia noii piese, toate instrumentele fiind înregistrate live. Piesa a fost compusă de solist, iar materialul a fost regizat de Alan Badoev.

"Am lucrat minuţios la fiecare sample, totul contează pentru un sunet final calitativ: tobele au fost înregistrate în mai multe studiouri, până să ajung la un sound satisfăcător, bass chitaristul a fost selectat din mai mulţi instrumentişti din New York, iar vocea feminina am ales-o după mai multe casting-uri organizate în Suedia, Irlanda şi SUA", a declarat Dan Bălan.

Numai pentru videoclipul piesei "Funny Love" a fost nevoie de patru luni de zile, timp în care au fost construite un bazin şi un teren de fotbal. Cifrele clipului sunt de-a dreptul impresionante: 300 de kilograme de bagaje, 13 modele, 16 dansatoare, 120 de costume.

"Niciodată nu am lucrat atât de mult timp la producţia unei piese. După "Lendo Calendo" voiam să ating un nou nivel.  Şi am început să caut: un nou stil, un nou sunet, o altă prezentare a materialului muzical", a spus Dan Bălan, cel care în anii 2000 făcea senzaţie în toată lumea cu trupa O-Zone.

"De un an şi jumătate nu am lansat nimic. Am stat la Londra şi am lucrat în studio la noul material discografic. Mie îmi place să mă reinventez mereu, aşa că am experimentat mai multe genuri şi direcţii muzicale, până am ajuns la un rezultat care să mă mulţumească. Aşa a luat naştere Funny love", a explicat cântăreţul care e nerăbdător să revină în România: "Mi-e dor de publicul din Romania, abia aştept să lansez piesa şi să avem astfel ocazia să ne revedem în concerte", a adăugat artistul din Republica Moldova.Recente pe Ok! Magazine

Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG