Dan Chi┼ču ├«┼či continu─â munca de regizor

16 septembrie, 2010
adrian titieni   si caii sunt verzi pe pereti12 09 2010 jpeg

Dup─â ce-a debutat anul acesta ca regizor cu pelicula ÔÇ×WebSiteStoryÔÇŁ, Dan Chi┼ču a ├«nceput deja lucrul la cel de-al treilea film al s─âu, ÔÇ×┼×i caii sunt verzi pe pere┼úiÔÇŁ. Film─ârile pentru lungmetrajul regizat de Dan Chi┼ču au ├«nceput pe 15 septembrie ┼či se vor ├«ncheia la sf├ór┼čitul lunii octombrie. Pelicula, care nu beneficiaz─â de finan┼úare de la CNC, este realizat─â ├«n colaborare cu Tandem Film Production, produc─âtorul a numeroase seriale TV ┼či filme.

Dup─â ce-a debutat anul acesta ca regizor cu pelicula ÔÇ×WebSiteStoryÔÇŁ, Dan Chi┼ču a ├«nceput deja lucrul la cel de-al treilea film al s─âu, ÔÇ×┼×i caii sunt verzi pe pere┼úiÔÇŁ.

Film─ârile pentru lungmetrajul regizat de Dan Chi┼ču au ├«nceput pe 15 septembrie ┼či se vor ├«ncheia la sf├ór┼čitul lunii octombrie. Pelicula, care nu beneficiaz─â de finan┼úare de la CNC, este realizat─â ├«n coproduc┼úie de DaKINO Film cu Tandem Film Production, produc─âtorul a numeroase seriale TV ┼či filme, printre care se num─âr─â ┼či produc┼úia cinematografic─â ÔÇ×Cele ce plutescÔÇŁ, ├«n regia lui Mircea Daneliuc.

ÔÇ×┼×i caii sunt verzi pe pere┼úiÔÇŁ are ├«n distribu┼úie nume sonore precum Adrian Titieni, Coca Bloss ┼či Oreste, dar ┼či actori tineri ca Ionu┼ú Vi┼čan ┼či Anca Florescu.

image

ÔÇ×Filmul urm─âre┼čte ├«n paralel povestea unor tineri ┼či a unor adul┼úi condu┼či de speran┼úa ├«mbog─â┼úirii f─âr─â munc─âÔÇŁ, a declarat

.Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg