Dan Cruceru renunţă la contractul cu Kanal D şi la Survivor România

30 decembrie, 2020
1 survivor jpg jpeg

Dan Cruceru nu va mai prezenta anul viitor reality-showul Survivor România din Republica Dominicană. Vedeta a decis să se dedice familiei şi afacerilor pe care le deţine.

“A fost o decizie grea, dar am ales să mă dedic proiectelor personale şi familiei în perioada ce urmează. Cele două afaceri pornite de la zero au nevoie de prezenţa mea mai mult ca oricând. Anul acesta am deschis un nou magazin la Cluj- Napoca, am extins portofoliul de branduri premium pe care le aducem în România, avem multe planuri de pus în practică pentru 2021.

Iar familia mea are şi ea nevoie de mine. Aproape şase luni fără ei a fost un obstacol greu de depăşit. Când m-am întors, fiul meu cel mic aproape că mă privea ca pe un străin. Întâmpin 2021 la fel cum mă ştiţi: cu zâmbetul pe buze, cu gânduri mari şi proiecte noi.

Dar închei povestea Survivor aici. E cel mai bine aşa, mai ales pentru mine.

Baftă noilor concurenţi! Baftă celui care va prezenta sezonul al doilea! Numai bine tuturor! Continuaţi fenomenul Survivor România! Mă bucur că am avut onoarea de a lucra cu Acun Media şi Kanal D România, două companii fenomenale”, a mărturisit Dan Cruceru.Recente pe Ok! Magazine

Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg