Dan Negru filmează pe litoral cu Florin Piersic. Prezentatorul va mai avea o emisiune la Kanal D

4 iulie, 2022
negru83 jpg

Au fost împreună în Dubai în urmă cu câteva luni, iar acum filmează pe litoral.  Dan Negru îl readuce pe sticlă pe Florin Piersic, cu o surpriză de zile mari.

“Suntem fix la mijlocul anului și vreau să fac un anunț. Un promo, un trailer. Nu știm încă dacă ne va ieși ce ne-am propus dar pregătim ceva WOW!  (demersurile le-am început deja).

Dacă vom reuși, puștiul din fotografie, Florin Piersic, o să vă ofere anul asta un moment memorabil, de arătat și de povestit nepoților !

Bucurați-vă de soare până atunci... Ca noi...<<Dacă vrei să străluceşti ca un soare, mai întâi trebuie să arzi ca un soare>> (Omar Khayam) “, mărturisește Dan Negru.

negru85 jpg

În paralel, Negru se pregătește pentru o nouă emisiune la Kanal D, un format revoluţionar de televiziune ce îmbină entertainment-ul, cunoştinţele de cultură generală şi tensiunea unui concurs cu miză uriaşă, un game show ce a înregistrat un succes răsunător la nivel internațional: “Tu urmezi!”/ ( numele formatului original: “Next One”).

Emisiunea  a fost difuzată pentru prima oară în Italia (“Avanti un altro!”), în 2013, şi s-a bucurat de un succes uriaş. De altfel, acesta a fost show-ul care a înregistrat cele mai mari audienţe în 2018, la postul TV generalist Canale 5. Datorită succesului de care s-a bucurat, formatul a fost achiziţionat de televiziuni din multe ţări precum Spania, Ungaria, Polonia, Brazilia, Canada, Albania etc. “Pentru prima dată în România o să vedeţi ceva ce până acum părea de necrezut: oameni aşteptând la coadă la cultură generală. Marele anunţ pe care vrem să-l facem e că astfel de oameni există în România şi că o să-i vedeţi la televizor, la Kanal D”, a declarat Dan Negru.

 “Tu urmezi!” este un game show în care concurenţii stau la coadă, pe scenă, pentru a răspunde, unul câte unul, unor întrebări de cultură generală, sub presiunea timpului. Concurentul trebuie să răspundă corect la trei din patru întrebări, iar dacă răspunsul la două întrebări e incorect, următorul în rând îi va lua imediat locul. Pe cât de repede poti să câstigi, pe atât de uşor poți să pierzi.  De-a lungul desfăşurării concursului apar tot felul de provocări pentru concurenţi, acestea punându-le la încercare cunoştinţele, perspicacitatea şi viteza de reacţie. Recente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg