Dan Negru filmează pe litoral cu Florin Piersic. Prezentatorul va mai avea o emisiune la Kanal D

4 iulie, 2022
negru83 jpg

Au fost împreună în Dubai în urmă cu câteva luni, iar acum filmează pe litoral.  Dan Negru îl readuce pe sticlă pe Florin Piersic, cu o surpriză de zile mari.

“Suntem fix la mijlocul anului și vreau să fac un anunț. Un promo, un trailer. Nu știm încă dacă ne va ieși ce ne-am propus dar pregătim ceva WOW!  (demersurile le-am început deja).

Dacă vom reuși, puștiul din fotografie, Florin Piersic, o să vă ofere anul asta un moment memorabil, de arătat și de povestit nepoților !

Bucurați-vă de soare până atunci... Ca noi...<<Dacă vrei să străluceşti ca un soare, mai întâi trebuie să arzi ca un soare>> (Omar Khayam) “, mărturisește Dan Negru.

negru85 jpg

În paralel, Negru se pregătește pentru o nouă emisiune la Kanal D, un format revoluţionar de televiziune ce îmbină entertainment-ul, cunoştinţele de cultură generală şi tensiunea unui concurs cu miză uriaşă, un game show ce a înregistrat un succes răsunător la nivel internațional: “Tu urmezi!”/ ( numele formatului original: “Next One”).

Emisiunea  a fost difuzată pentru prima oară în Italia (“Avanti un altro!”), în 2013, şi s-a bucurat de un succes uriaş. De altfel, acesta a fost show-ul care a înregistrat cele mai mari audienţe în 2018, la postul TV generalist Canale 5. Datorită succesului de care s-a bucurat, formatul a fost achiziţionat de televiziuni din multe ţări precum Spania, Ungaria, Polonia, Brazilia, Canada, Albania etc. “Pentru prima dată în România o să vedeţi ceva ce până acum părea de necrezut: oameni aşteptând la coadă la cultură generală. Marele anunţ pe care vrem să-l facem e că astfel de oameni există în România şi că o să-i vedeţi la televizor, la Kanal D”, a declarat Dan Negru.

 “Tu urmezi!” este un game show în care concurenţii stau la coadă, pe scenă, pentru a răspunde, unul câte unul, unor întrebări de cultură generală, sub presiunea timpului. Concurentul trebuie să răspundă corect la trei din patru întrebări, iar dacă răspunsul la două întrebări e incorect, următorul în rând îi va lua imediat locul. Pe cât de repede poti să câstigi, pe atât de uşor poți să pierzi.  De-a lungul desfăşurării concursului apar tot felul de provocări pentru concurenţi, acestea punându-le la încercare cunoştinţele, perspicacitatea şi viteza de reacţie. 



Recente pe Ok! Magazine

cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG
massif jpg
xpertbeauty lac de unghii profesional jpg
cursuri functionari curs social media marketing jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg