Dana Rogoz, mod inedit de a marca trecerea la altă vârstă. ” Este ultima zi...”

27 septembrie, 2022
Dana Rogoz Instagram PNG

Dana Rogoz și-a aniversat ziua de naștere departe de casă și marcând momentul într-un mod inedit.

Tânăra actriță care a împlinit 37 de ani a postat o imagine spectaculoasă pe contul său de socializare, unde a notat: ”268/365 Asta e ultima zi in care mai am inca 36 de ani.”

Dana este fericita mămică a doi copii și nici în plan profesional nu stă rău deloc, având în vedere că inclusiv de ziua sa se află departe de țară, în Cehia, la Festivalul de Film Pilsen, unde jurizează. Oficialii festivalului au aflat că sărbătorita și-a petrecut ziua cu ei, departe de cei dragi și i-au urat și ei un călduros la mulți ani în online.

„Sunt în Cehia, sunt într-un orășel micuț, Pilsen, unde se desfășoară un festival de film. E un festival în care sunt vizionate și premiate filme cehești. Eu sunt invitată în juriu, pentru că anul acesta am avut o premieră în Cehia și sunt actrița din juriu. Suntem cinci în juriu și la final vom decide către cine merge cel mai bun film’’, a spus Dana Rogoz pe rețelele de socializare.

Actrița a marcat trecerea peste pragul celor 37 de ani cu gândul la familie: ”Sunt foarte fericita pentru oamenii pe care ii am azi aproape de mine, de sufletul meu. Am o familie minunata, pe care o iubesc cu toata fiinta mea. Am multi prieteni vechi si noi, alaturi de care ma simt libera sa plang si sa rad si sa nu simt niciun regret, ci doar recunostinta. Si sunt mandra de mine. Eu un sentiment nou, pe care il traiesc mai intens odata cu trecerea timpului. Iar mandria nu e atat de mult legata de ce am realizat deja, ci e mai mult legata de planurile neimplinite inca. Sunt mandra de forta, curajul, optimismul si energia de care sunt azi capabila, si care sper sa ma duca si mai departe.”, a scris Dana pe Instagram.

Postările actriței au avut mii de apecieri.

Dana și-a finalizat și scurtmetrajul la care a lucrat și este nerăbdătoare ca publicul din România să-l vizioneze.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

AFIS FILM  jpg
girls 6650524 1280 jpg
refinantare credit nevoi personale 431851042 jpg
Simion Bogdan Mihai jpg
okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg