Dana Săvuică, în paradisul argentinian FOTO & VIDEO

8 martie, 2017
Dana Savuica Argentina 2 jpeg

Fostul model a fugit în America de Sud şi se bucură din plin de soarele şi de frumuseţile Argentinei.

image

14 ore a durat zborul până în ţara tangoului, dar Dana Săvuică nu regretă ziua pierdută prin aeroporturi şi avioane. Dimpotrivă! Doar se spune că lucrurile bune te aşteaptă la capătul unui drum lung! Iar Dana n-a rezistat tentaţiei de-a face primul live din Argentina chiar din grădina gazdei sale, Andrea Garmendia, o cunoscută prezentatoare de televiziune locală.

După o cină savuroasă la o pizzerie din Buenos Aires, Dana Săvuică a văzut a doua zi cum arată o adevărată hacienda din mijlocul pampasului argentinian.

"Casa ascunsă de copaci vechi de sute de ani, cu terase generoase acoperite de iederă şi viţă-de-vie, pomi fructiferi şi magnolii, iarbă grasă şi verde cu apă cristalină din care se adăpau caii şi vacile Angus… O linişte deplină care era pătrunsă de sunetele scoase de animale şi păsări. Pampasul torid era în contrast cu vântul care adia printre copacii seculari, înalţi de 30 de metri…", ne descrie Dana atmosfera de vacanţă de la ferma gazdei sale.

După experienţa rurală argentiniană, Dana a revenit în capitală, unde a luat pulsul vieţii de noapte din Buenos Aires.

"Anamá Ferreira este celebră în Argentina, iar eu am norocul sa fiu prietena ei. După ce m-a dus să admir Buenos Aires de pe terasa acoperiş a celui mai elegant hotel Alvear Palace Hotel, acum mă ia la cea mai exclusivistă petrecere a high life-ului argentinian... bal mascat cu tema alb-negru, la Palacio Sans Souci", a notat Dana pe contul ei de socializare.

A doua zi, Dana Săvuică a fost din nou în centrul lumii mondene sud-americane, pentru că a participat la Săptămâna Modei de la Buenos Aires.

Evenimentul a debutat "cu prezentarea colecţiei Sarah Jessy Jones, creată de prietenii mei pe care i-am întâlnit la Feeric Fashion Week în Sibiu".

Apoi, a fost invitată la o emisiune de televiziune pentru a vorbi despre cum se aniversează ziua de 8 martie în România.

În următoarea zi, vedeta a ajuns la mormântul şi la muzeul închinat Evitei Peron, fosta Primă Doamnă a Argentinei, cea mai iubită soţie de preşedinte din America de Sud.

Călătoria ei a continuat cu vizitarea Puerto Madero, "o zonă străbătută de râul de La Plata, unde vechiul oraş se întâlneşte cu cel nou".

Şi tot în Buenos Aires, Dana l-a cunoscut pe Benito Fernandez, "unul dintre cei mai buni designeri din Argentina, care ne-a primit în magazinul lui din Palermo Soho. El realizează ţinutele unor personalităţi, iar una dintre admiratoarele lui este chiar Regina Olandei, Maxima, care este pozată acum într-o rochie Benito pe coperta revistei Hola!".

Ziua s-a încheiat cu un show de tango argentinian şi un vin roşu bun.

Iar duminica a fost rezervată shoppigului în San Telmo.Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg