Dana Săvuică, intervenție la nivelul sânilor. Și-a programat deja operația: ”E o problemă cu gravitația”

16 noiembrie, 2022
1 savuica dana png png

Dana Săvuică și-a făcut un mic cadou pentru noul an. Un upgrade la nivelul bustului.

Vedeta are 53 de ani și, deși a fost model și a avut toată viața un fizic de invidiat, dorește să-și micșoreze și să-și ridice bustul.

În ziua de azi, astfel de intervenții sunt foarte căutate de femeile care vor să-și prelungească tinerețea cât mai mult. O pofticioasă din fire, Dana mărturisește că a avut numeroase fluctuații de greutate. Iar asta i-a afectat și fermitatea sânilor.

„Anul viitor, în ianuarie, mi-am propus un alt lucru. Vorbeam despre menopauză și faptul că am luat câteva kilograme în plus din cauza dezechilibrelor hormonale, mai este o problemă și cu gravitația, că totul cade și cum eu am sâni naturali, m-am gândit să-mi fac un „cadou”. Am trecut pe la mai mulți doctori (…) Pe 20 ianuarie, cu 3 zile înainte de ziua mea, sunt programată la o astfel de operație, deci lifting, ridicăm sânii pentru că e nevoie, dar pentru că s-au mărit odată cu menopauza, ăsta a fost efectul la mine, vreau să îi mai micșorez puțin.”

Dana Săvuică a vorbit cu sursa menționată și despre problemele care au apărut la coloana vertebrală: dureri și disconfort.

„Eu i-am purtat cu drag toată viața mea, dar acum, uite, chiar și problema coloanei. Eu de exemplu acum am niște mici dureri și la partea cervicală, am operație la partea lombară. Este și de la faptul că stăm cu nasul în telefon și stăm tot timpul aplecați, laptop și așa mai departe. Simt aici că mă trage la umeri, că mă doare gâtul și partea asta și are legătură și cu greutatea sânilor”, a detaliat Dana Săvuică.

Joviala Dana Săvuică a suferit din cauza faptului că se îngrășase, la un moment dat. A dezvăluit într-o emisiune la PRO TV că ajunsese la un moment dat să poarte haine XL.

Vedeta a spus că, pentru a scăpa rapid de câteva kilograme în plus, a apelat la nutriționist, care i-a construit o dietă strictă, bogată, cu șase mese pe zi! Cu toate acestea, s-a dovedit a fi foarte eficiență, sățioasă și cu rezultate rapide, așa cum dorea Dana Săvuică. Fostul model a reușit să scape de 5 kilograme într-o săptămână.

Dana Săvuică a completat dieta cu mișcare. Din păcate, fiindcă a suferit recent o intervenție chirurgicală, Dana a mai rărit reprizele de sport pe care le făcea. În ceea ce privește viața sentimentală, blondina e jucăușă și dezinvoltă.

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

bijuterii (1) jpg
fatete dentare jpg
Soprana Pop Opera IANA NOVAC   3 jfif
okmagazine ro (3) jpg
Top 5 sfaturi pentru a face fata zilelor toride de vara jpg
okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling