Dana Săvuică, intervenție la nivelul sânilor. Și-a programat deja operația: ”E o problemă cu gravitația”

16 noiembrie, 2022
1 savuica dana png png

Dana Săvuică și-a făcut un mic cadou pentru noul an. Un upgrade la nivelul bustului.

Vedeta are 53 de ani și, deși a fost model și a avut toată viața un fizic de invidiat, dorește să-și micșoreze și să-și ridice bustul.

În ziua de azi, astfel de intervenții sunt foarte căutate de femeile care vor să-și prelungească tinerețea cât mai mult. O pofticioasă din fire, Dana mărturisește că a avut numeroase fluctuații de greutate. Iar asta i-a afectat și fermitatea sânilor.

„Anul viitor, în ianuarie, mi-am propus un alt lucru. Vorbeam despre menopauză și faptul că am luat câteva kilograme în plus din cauza dezechilibrelor hormonale, mai este o problemă și cu gravitația, că totul cade și cum eu am sâni naturali, m-am gândit să-mi fac un „cadou”. Am trecut pe la mai mulți doctori (…) Pe 20 ianuarie, cu 3 zile înainte de ziua mea, sunt programată la o astfel de operație, deci lifting, ridicăm sânii pentru că e nevoie, dar pentru că s-au mărit odată cu menopauza, ăsta a fost efectul la mine, vreau să îi mai micșorez puțin.”

Dana Săvuică a vorbit cu sursa menționată și despre problemele care au apărut la coloana vertebrală: dureri și disconfort.

„Eu i-am purtat cu drag toată viața mea, dar acum, uite, chiar și problema coloanei. Eu de exemplu acum am niște mici dureri și la partea cervicală, am operație la partea lombară. Este și de la faptul că stăm cu nasul în telefon și stăm tot timpul aplecați, laptop și așa mai departe. Simt aici că mă trage la umeri, că mă doare gâtul și partea asta și are legătură și cu greutatea sânilor”, a detaliat Dana Săvuică.

Joviala Dana Săvuică a suferit din cauza faptului că se îngrășase, la un moment dat. A dezvăluit într-o emisiune la PRO TV că ajunsese la un moment dat să poarte haine XL.

Vedeta a spus că, pentru a scăpa rapid de câteva kilograme în plus, a apelat la nutriționist, care i-a construit o dietă strictă, bogată, cu șase mese pe zi! Cu toate acestea, s-a dovedit a fi foarte eficiență, sățioasă și cu rezultate rapide, așa cum dorea Dana Săvuică. Fostul model a reușit să scape de 5 kilograme într-o săptămână.

Dana Săvuică a completat dieta cu mișcare. Din păcate, fiindcă a suferit recent o intervenție chirurgicală, Dana a mai rărit reprizele de sport pe care le făcea. În ceea ce privește viața sentimentală, blondina e jucăușă și dezinvoltă.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG