Dana Săvuică şi-a aniversat ziua de naştere în deşert FOTO&VIDEO

28 ianuarie, 2019
1 dana savuica aniversare in desert dubai 1 jpg jpeg

Ca în fiecare ianuarie, frumoasa blondă îşi rezervă o călătorie specială de ziua ei. Şi anul acesta a ales o destinaţie însorită, unde a trăit experienţe inedite.

Dana Săvuică a păşit în cel de-al 49-lea an de viaţă cu tălpile în nisip. La propriu! Căci, după ce a îndurat frigul din Bucureşti, era firesc ca pe 23 ianuarie, când îşi sărbătoreşte ziua de naştere, să vrea să închine un pahar de şampanie într-o destinaţie caldă, ca sufletul ei. Şi nici n-a plecat singură, ci cu sora ei şi cu una dintre bunele sale prietene, Roxana Drăgan.

După un zbor la Business Class, s-a cazat la Renaissance Downtown Hotel de 5 stele, cu all inclusive. După câteva ore de relaxare petrecute la piscină, a urmat o sesiune de shopping cu prietenele şi o trataţie dulce. Mai ales că "am prins Dubai Shopping Festival, cu mega reducei. Mall-ul lor este cel mai mare din lume. Te duci în magazine şi vezi foarte multă marfă, dar mie cel mai mult îmi place să merg în bazarurile lor, în souk, pentru că acolo e contactul direct cu vânzătorul şi începi să negociezi cu el. De ziua mea, mi-am luat nişte perne mari orientale, cu ţesătură din caşmir, la un preţ bun, doar pentru că i-am spus vânzătorului că e ziua mea."

De ziua ei, însă, Dana Săvuică şi-a dorit să aibă parte şi de-o aventură memorabilă, aşa că a plecat într-un jeep safari. "Am intrat într-o rezervaţie naturală în deşert, unde am văzut animalele sălbatice în habitatul lor natural - păienjeni, scorpioni, şerpi şi tot felul de animăluţe care trăiesc acolo. Am mers cu jeep-uri decapotabile vechi de 70 de ani. A fost o experienţă extraordinară! La apus de soare, am mers pe cămile, după care am gustat carne de cămilă - să văd şi eu cum e: aţoasă, cam tare, în schimb laptele de cămilă e wow. Se mănâncă îngheţată din lapte de cămilă, fac săpunuri din lapte de cămilă... Ei din orice fac ceva frumos, pentru ca omul să se simtă bine şi să revină."

După jeep safari, Dana Săvuică s-a îmbarcat pe vasul de croazieră Queen Elisabeth 2, "ultima bijuterie plutitioare din epoca trecută, plină de poveşti, legende şi celebrităţi care i-au păşit pragul... Regina Elizabeta, Nelson Mandela, Twiggy şi Millvina Dean - cel mai tânăr supravieţuitor de pe Titanic. Am avut noroc să fim conduse prin coridoarele, sălile de bal şi camere de către ghidul nostru, Peter, care are propria lui poveste. Copil fiind, a călătorit pe acest vapor împreună cu părinţii lui. S-a îndrăgostit de această lume plutitoare şi le-a spus părinţilor că el aici vrea să stea toată viaţa. După ceva ani, visul lui s-a împlinit. A primit un post pe vapor şi acesta a devenit casa lui. Acum, vaporul îşi aşteaptă vizitatorii, în portul Dubai. La retragerea oficială, se spune că a fost cumpărat cu 11 milioane de lire sterline, devenind astfel unul dintre obiectivele turistice. O altfel de perlă scoasă din apă, care înnobileaza Dubaiul!"

După asemenea experienţe, Dana Săvuică spune despre Dubai că "măcar odată în viaţă trebuie să ajungi acolo şi să vezi comparaţia între Old Dubai, de unde au pornit, şi ce au putut să construiască din nimic, să vezi mâna omului şi inteligenţa lui transformând deşertul în ceva spectaculos".Recente pe Ok! Magazine

new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp
arsinel alexandru jpg
Alexandru Arsinel
trump4 profimedia jpg
emag7 jpg
Michelle Pfeiffer, Profimedia jpg
Iti doresti o cariera in care sa te dezvolti ca tehnician manichiurist Iata care sunt ustensilele si accesoriile de care ai nevoie jpg
Cum trebuie sa iti echipezi automobilul atunci cand pleci la drum jpg
Ați pregătit o escapadă de toamnă în constanța Iată câteva gesturi deosebite cu ajutorul cărora îți poți surprinde iubita! jpeg
De ce trebuie să ții cont atunci când faci sport pilates jpg
tatoiu3 facebook jpg
sufragerie jpg
cadou2 jpg
S1 PNG