Date night: ținute impecabile pentru bărbați

20 august, 2024

Întâlnirile reuşite sunt despre conversaţie, voie bună şi momente speciale, însă asta nu înseamnă că nu e necesară o pregătire atentă.

okmagazine ro (3) jpg

De la locaţie şi până la ţinută, e o idee bună să plănuieşti în detaliu un date, fie că urmează să cunoşti o persoană nouă, fie că ieşi la întâlnire cu soţia sau iubita. Ţinută pe care o alegi trebuie să exprime stilul şi personalitatea ta, dar şi să îţi asigure un anumit nivel de confort.

În cazul în care ai rămas în pană de idei, iată câteva idei de ţinute pentru date, în funcţie de locaţia aleasă:

Intâlnire la restaurant

Pentru o întâlnire la restaurant, o ţinută elegantă sau smart casual se pretează cel mai bine. Alege o cămaşă în nuanţe neutre, precum bleumarin, gri sau bej, pe care să o asortezi cu jeanşi cu croi clasic sau pantaloni de stofă. În picioare poţi purta sneakers cu design elegant, pantofi de piele sau chiar mocasini, în funcţie de anotimp. Dacă vremea o impune, adauga ţinutei şi un sacou.

Un film la cinema

O întâlnire la cinema este relaxată şi poate avea loc atât în timpul zilei, cât şi seară. Indiferent de oră la care ai programat întâlnirea, ţinuta trebuie să rămână casual. Nu ai nevoie de piese foarte elegante pentru o ieşire la film, doar în cazul în care este vorba despre o gală sau un eveniment.

pe care să îi asortezi cu un tricou polo sau o cămaşă lejeră. În picioare poţi purta tenişi, mocasini sau sneakers.

O plimbare în parc

Plimbările în parc reprezintă o idee minunată pentru un date simplu, relaxant, unde atât tu, cât şi partenera vă puteţi bucura de natură şi vreme frumoasă. Este o idee bună să optezi pentru haine casual, precum pantalonii chino sau blugii, tricourile sau cămăşile de in, iar în picioare să optezi pentru sneakers ori tenişi.

Dacă ai stabilit un date la jogging în parc, atunci îmbraca pantaloni de trening pentru bărbaţi, un hanorac sau un tricou şi pantofi sport.

pentru activităţi sport, fie că este vorba de un date, fie că este vorba de o sesiune de antrenament.

Picnic date

Pentru un date la picnic cauta o ţinută lejeră de zi, în care să te simţi confortabil. De obicei, picnicul se pretează pentru sezonul cald, fie că e vorba de toamnă timpurie sau vară, fie că e vorba de vară. Astfel, poţi alege jeanşi şi tricouri din bumbac, seturi din in cu cămaşa şi pantaloni casual, dar şi pantaloni chino şi un tricou polo. În picioare poţi purta tenişi ori sneakers.

Sport în doi

Cine a spus că un date la sală, pe terenul de tenis sau la bazinul de înot nu poate fi reuşit? Pentru pasionaţii de sport, o întâlnire ce implică activitatea preferată şi anume mişcarea reprezintă o super idee. În cazul în care ai în plan un date ce include sport, alege o ţinută adecvată. Pantalonii de trening pentru bărbaţi, tricourile, hanoracele sau chiar treningurile reprezintă opţiuni foarte bune. Nu uita nici de încălţămintea adecvată, de preferat pantofi sport cu talpa comodă.

Date la festival

Ţi-ai dat întâlnire cu fata visurilor la festival? Ei bine, cu siguranţă vă aşteaptă o noapte plină de muzică, dans şi voie bună. Tot ce mai trebuie să faci este să alegi hainele potrivite.

Cele mai reuşite ţinute de festival sunt cool şi lejere în acelaşi timp, aşa că e bine să te îndrepţi către pantaloni casual, cămăşi sau tricouri oversize şi sneakers cu design clasic. Evită hainele sport pentru un look de festival, fie că e vorba de pantaloni

fie că e vorba despre costume tip tracksuit.

Ţinuta potrivită pentru date se alege cât ai clipi când ţii cont de locaţie, de stilul tău vestimentar, dar şi de vremea de afară. Inspiră-te din sugestiile de mai sus ca să găseşti hainele perfecte pentru date în doi timpi şi trei mişcări.



Recente pe Ok! Magazine

afis Timisoara Fashion Week jpeg
Top 3 investitii inteligente pentru afacerea ta in 2024 jpg
1 Perfection (VILLA BASTIDES) 0388 E (1) png
Singurele sucuri nutritive de care ai nevoie bune si pentru cei mici   iata care sunt! jpg
Relokat no brand photo jpg
avanpremiera filmului Ca fetele cu Maia Morgenstern si Adriana Trandafir (7) jpg
Ficatul gras  Factori de risc si metode de preventie jpg
Legatura dintre magneziu si tensiunea arteriala jpg
Anna Netrebko jpeg
4 jpg
Cornel Palade in Transilvanian Ninja 2 jpg
okmagazine ro Cum să ne bucurăm rapid de o dantură completă, frumoasă   nală  png
+ organizare majorat jpg
trusa prim ajutor munte 2272666261 jpg
Eva Pavel png
balonare excesiva afla cum sa identifici cauzele i sa i i imbunata e ti calitatea vie ii jpg
okmagazine ro (3) jpg
pexels cottonbro 6670571 jpg