David Beckham face cursuri alături de fiica Harper. Ipostazele adorabile în care au fost surprinși

6 aprilie, 2023
David și Harper Beckham, Getty jpg

David Beckham este un tătic foarte grijuliu, iar acum are timp destul să se ocupe de micuța Harper, fiica de 11 ani pe care o are cu Victoria Beckham.

Nu putem să nu remarcăm, în schimb, cât de bine poate să arate David Beckham. Fostul fotbalist pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. Și chiar dacă este într-o formă fizică de zile mari, David Beckham lucrează la mobilitatea sa. Senzualul soț al Victoriei Beckham o imită pe creatoarea de modă atunci când face mișcare, generând hohote de râs printre fanii cuplului.

De data aceasta, a ales un cadru organizat și a decis că e vremea să meargă la dansuri cu fiica sa, Harper.

Drept urmare, starul britanic și fiica sa au început orele de salsa cu doi dintre cei mai buni profesori, Micho Valdes și Amanda Nunez, la școala de dans Baila con Micho.

David și Harper Beckham iau ore de dans (2) jpg

Micho, dansator și coregraf profesionist, a împărtășit public cu mândrie o fotografie cu celebrul său elev. „Excelent curs de salsa astăzi”, a scris el în spaniolă. „Îi mulțumim prietenului meu @davidbeckham pentru încrederea în noi.”

David și Harper Beckham iau ore de dans (1) jpg

Observăm cât de îmbujorat este David Beckham în imagini, semn că a depus un efort considerabil.

Starul a renunțat și la pantofi și a ales să danseze în picioarele goale pe podea. Și da, are niște picioare foarte frumoase, rodul atâtor ani de sport. David Beckham a ales să se tatueze mult pe corp, iar fizicul său spune astfel o adevărată poveste.

În schimb, Harper Beckham în vârstă de 11 ani zâmbea timidă în fotografiile distribuite și pare încântată de timpul de calitate pe care îl petrece cu celebrul său tată.

În familia lor sportul este suveran, toată lumea face mișcare. Victoria este de departe cea mai consecventă, ea își postează antrenamentele care o mențin top fit și care sunt cât se poate de diversificate.

David Beckham a impresionat o lume întreagă când a murit Regina Elisabeta a II-a, căci starul a ales să nu abuzeze de statutul său și a stat la o coadă impresionantă, de ore întregi, ca să-și ia rămas bun de la fostul monarh.

Foto: Getty și Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg