De ce a amânat Adela Popescu botezul fiului ei până acum. Primele declarații: "Adrian a avut cea mai tare petrecere"

9 mai, 2022
adela25 jpg

Adela Popescu și-a botezat în weekend băiețelul, cu câteva luni întârziere de când ea și soțul ei, Radu Vâlcan, planificaseră inițial . Motivul a fost explicat chiar de prezentatoare.

“Doamne, ce frumos a fost botezul tău, măi, Adrian! După Paște ne-am hotărât, brusc, că trebuie musai să îl botezăm pe micuț, să nu așteptăm să intre la grupa pregătitoare. Prima data am amânat botezul lui cu doar trei zile înainte, pentru că am fost testată pozitiv. Si, apoi, a urmat valul doi, trei, așa ca a ajuns micuțul să facă zece luni. Și, ca să înțelegeți, hotărâți așa cum am fost, am stabilit mai întâi data. Doar atunci era liberă nășica lui, Ioana Scărlătescu . Așa că am sunat prietenii apropiați și familia să ne asiguram că pot, și abia dupa am început să cautăm locație, flori, biserică etc", povestește Adela.

zu31 jpg

Povestea a prins rapid contur.

"Cu doar zece zile înainte. Din momentul în care a intrat Ivona în schemă am știut că e ca și rezolvată treaba. Și a fost. Adrian a avut cea mai tare petrecere. Cea mai frumoasă zi. Cel mai frumos liliac. Cea mai tare atmosferă. De poveste. Una cu “Cei trei purceluși. Cum altfel?”, mai spune Adela Popescu.Recente pe Ok! Magazine

nastase44 jpg
pantaloni9 jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg