Anunțul pe care Julia Roberts l-a făcut despre George Clooney: ”L-am așteptat 20 de ani”

19 aprilie, 2022

De ce a așteptat Julia Roberts 20 de ani ca să mai joace într-o comedie? Ei bine, în sfârșit, așteptarea a luat sfârșit. Julia Roberts va putea fi văzută într-o nouă comedie romantică.

Julia Roberts OK Magazine (2) jpg

Producția poartă numele ”Ticket to Paradise”, iar actrița va juca alături de mult doritul partener George Clooney, despre care spune că l-a așteptat. Frumușica va face o echipă de zile mare cu actorul sexy, iar acesta va avea rolul fostul său soț.

Julia Roberts n-a mai jucat într-o comedie romantică de 20 de ani și e decisă ca revenirea sa să fie remarcabilă! Unul dintre principalele motive ale absenței vedetei este că... l-a așteptat pe Clooney. Dar, la fel de adevărat este că a așteptat un scenariu potrivit. Și se pare că anul acesta astrele s-au aliniat perfect pentru Clooney și Julia.

Din fericire pentru fanii Pretty Woman, My Best Friend's Wedding și Notting Hill, actrița în vârstă de 54 de ani și-a împlinit ambele doleanțe în acest mult așteptat rol, Ticket to Paradise. Îi vom vedea în octombrie.

În film, foștii parteneri  Roberts și Clooney se îndreaptă spre Bali, pentru a-și împiedica fiica să facă aceeași greșeală pe care și ei înșiși o făcuseră în urmă cu 25 de ani.

Doar că știm bine, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg.

Într-un interviu recent pentru New York Times, Julia a fost cu adevărat uimită când a realizat că au trecut 20 de ani de când nu a mai filmat genul de producții care au consacrat-o. ”Cred că dacă apărea ceva cu adevărat potrivit, sigur aș fi făcut-o. Doar că, în ultimii 18 ani, am făcut 3 copii”, a mărturisit, amuzată, Julia Roberts.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg