De ce a rămas Iuliana Tudor la TVR, în ciuda ofertei ProTV VIDEO

12 octombrie, 2017
Iuliana Tudor TVR Pro TV jpeg

Este noua "Zână" de la postul public de televiziune şi, în ciuda ofertelor venite din partea televiziunilor private, a preferat să rămână fidelă TVR-ului. Iată care sunt motivele.

image

Numele Iulianei Tudor a început să se confunde cu TVR-ul, după 17 ani de când se află în echipa de prezentatori ai postului public de televiziune. Cumva, după plecarea Andreei Marin, ea a devenit noua "zână" de la TVR. Şi, dacă pe Andreea Marin au reuşit s-o "fure" cei de la ProTV, iată că Iuliana Tudor a rămas pe poziţii la postul din Pangratii.

Într-un interviu oferit pentru Paginademedia.ro, Iuliana Tudor a vorbit despre succesul formatului "O dată-n viaţă" şi de ce a refuzat ofertele televiziunilor private.

"Sunt 9 ani de zile în care am făcut audienţă bună, şi s-a bătut şi cu "Vocea României", şi cu "Dansez pentru tine"...", a punctat ea, explicând că, din următorul sezon, emisiunea "O dată-n viaţă" se mută sâmbăta pentru că "este vorba de noua strategie de programe a TVR care oferă mai mult spaţiu actualităţii. TVR 1 oferă mai mult spaţiu zonei de ştiri, actualităţii, zona de breaking news şi atunci pentru ziua de vineri aşa s-a decis ca noi să intrăm cu divertismentul pe weekend. Este o provocare pentru echipă, vom vedea cum va fi, dar întotdeauna cred că orice provocare e motivantă şi ne stârneşte un pic mai mult decât până acum."

Totodată, o premieră va fi şi noul format "Vedeta populară", un reality-show aflat în căutarea tinerelor talente din zona folclorică, care va avea lansarea pe 22 octombrie.

Citeşte şi:

Iuliana Tudor caută „Vedeta populară” la TVR 1

Cât priveşte contraofertele din partea privaţilor, "şi cu ProTV, şi cu Antena am avut discuţii", i-a mărturisit Iuliana Tudor lui Petrişor Obae. "A primat întotdeauna proiectul. Trebuie să simt că sunt omul potrivit, să dau viaţă unui program. Dacă nu simt asta, prefer să nu mă duc, pentru că nu ar fi conform cu ceea ce fac eu. Eu când am intrat la microfon, ard cu totul şi cred în ideea pe care o promovez. (...) De la Pro TV chiar în primăvară. Dar nu am simţit că sunt omul potrivit pentru asta. Nu era legat de folclor. Discuţiile erau cumva pe un pachet mai complex. Dar nu asta a fost, ci pur şi simplu ideea, nu m-am simţit foarte aproape de ea.”

image

Întrebată dacă ar muta formatul "O dată-n viaţă" la alt post, prezentatoarea a spus "nu vreau să mă mut deocamdată, pentru că mi-e bine unde sunt. Televiziunea Română este o prelungire a ceea ce sunt din toate punctele de vedere. Acolo am crescut şi m-am creionat pe meseria asta.”

Totuşi, una dintre oferte i-au mers la suflet şi a acceptat-o imediat. Este vorba despre un program radiofonic la Smart FM, propus de Marius Tucă.

"Am primit invitaţia din partea lui Marius Tucă, proprietarul Smart FM, de a realiza un program în care să promovez muzica veche pe care a editat-o la "Jurnalul Naţional" cu ani în urmă. Mi s-a părut provocator materialul în primul rând. De la muzică muzică foarte veche, de la colinde cântate de grupuri din zone uitate de lume, până la artişti foarte cunoscuţi din muzică lăutărească: Toni Iordache, Romica Puceanu sau Dona Dumitru Siminică. Sunt oameni ale căror muzici nu se aud nicăieri şi atunci pentru mine asta a fost un argument "pro". Am spus da, vin la Smart FM. Emisiunea se va numi „Petrecere”. Este in fiecare duminică de la ora 18.00 până la 19.30."

Întrebată de ce a fost ales acest tronson orar pentru emisiunea ei radio, Iuliana Tudor a răspuns că "Oamenii se întorc către Bucureşti la acea oră şi m-am gândit să vorbesc cu invitaţii mei despre petrecerile de altădată, despre cum se îmbrăcau, despre ritualul pregătirii pentru petrecere, ce se mânca la petrecere, ce se bea, cum arăta seducţia între un bărbat şi o femeie la o petrecere. Cum se iubeau în trecut la casele boiereşti, dar şi ce se întâmplă la petrecerile de astăzi. Toate aceste poveşti şi relaţionarea între epoci, înlănţuite cu aceste muzici, pot fi atrăgătoare."Recente pe Ok! Magazine

persoane in sala de fitness 1119522776 jpg
Cu și despre femei Lucruri benefice pentru corpul tău în care merită să investești bani jpg
shutterstock 668593321 jpg
Majda Aboulumosha   Insta (5) jpg
BD 2024 new photo clean jpg
image 123650291 JPG
EtMnWfl   Imgur jpg
Meghan Markle în Nigeria profimedia 0871671544 jpg
okmagazine ro (2) jpg
Iquos mov (1) jpg
Ești fan muzică rock Unde poți asculta muzică live în București jpg
pexels steve 845248 (1) jpg
okmagazine ro (1) jpg
Afis DROPDOWN 2 deschidere jpg
index jpg
okmagazine ro (1) jpg
okmagazine jpg
Matthew Perry, Foto Getty (2) jpg