De ce amână Cristina Șișcanu să mai facă un copil: "M-a pus pe gânduri toată situația asta"

11 mai, 2022
siscanu8 jpg

Pandemia a împiedicat-o pe Cristina Șișcanu să îi mai dăruiască soțului ei, Mădălin Ionescu, încă un urmaș, dar asta s-ar putea schimba cât de curând.

“Da, ne mai dorim copii. Probabil că dacă nu ar fi fost pandemia, e posibil să fi avut deja încă unul. Doar că, cumva, m-a pus pe gânduri toată situația asta din ultimii doi ani și am avut așa o reținere. Nu stiu, vedem de acum încolo. Dar așa, da, ne-am dori. Ne place să avem familia mare. E superb când ne adunăm cu toții, e sentimentul acela de împlinire maximă. Un copil este o bucurie, chiar dacă este și o responsabilitate imensă. Dar bucuria pe care ți-o aduce un copil, mai ales într-un cuplu în care iubirea e puternică, e pur și simplu împlinire maximă”, a mărturisit Cristina pentru Ciao.ro.

Soția lui Mădălin Ionescu se află acum într-un proces de slăbire. Vedeta merge la sală și are grijă la alimentație.

“Nu am slăbit încă cât trebuie. Eu reușesc să maschez destul de bine kilogramele în plus. Pentru că eu mă îngraș proporțional de fiecare dată. Dar în toamnă m-am îngrășat foarte mult, vreo 7-8 kilograme. Niciodată nu m-am îngrășat așa de mult, într-o perioadă atât de scurtă, în 3-4 luni. Nu mi-am dat voie niciodată să mă îngraș mai mult de 3-4 kilograme, exceptând perioada sarcinii, evident”.

Cristina recunoaște că mai are discuții cu Mădălin, dar trece rapid peste ele. “Nu-mi stă în fire să fiu supărată. Eu sunt o persoană extrem de directă, deschisă. Mie îmi place, dacă există vreo problemă, fie că e cu vreun prieten sau cu un coleg, sau chiar și în relația de cuplu, să o rezolv pe loc. Deschis, franc și rapid. Nu îmi place să stăm supărați”.Recente pe Ok! Magazine

pantaloni9 jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg