De ce băuturi poți să te bucuri indiferent de contextul social

12 februarie, 2024

Fie că ești genul care iese spontan în club sau la o petrecere să te distrezi cu prietenii, fie în club, fie în curte la cineva.

okmagazine ro (1) jpg

Indiferent că-i vorba de un club sau doar o simplă petrecere, băuturile alcoolice sunt aproape mereu prezente, indiferent de evenimentul social la care ești. Și, mai mult ca sigur că cel puțin o dată ai gustat dintr-o băutură alcoolică în cadrul unui astfel de eveniment.

Totuși, indiferent de contextul social, este esențial să consumi alcoolul într-un mod responsabil. Nu trebuie să bei până în punctul în care nu îți mai aduci aminte ce ai făcut, cu cine ai fost la petrecere sau să îți afecteze sănătatea.

În articolul de azi vom discuta despre câteva băuturi pe care să le savurezi în orice situație și câte puțin despre fiecare în parte. Așadar, dacă urmează să mergi la o petrecere, o aniversare sau chiar în club și te afli în impas în privința alegerii băuturii potrivite, o să îți prezentăm noi câteva variante clasice.

De ce să ții cont înainte să bei orice băutură

Înainte să vorbim despre băuturile alcoolice clasice, trebuie să îți dăm și câteva sfaturi menite să prevină posibila mahmureală de-a doua zi.

Primul sfat este să nu combini o băutură alcoolică cu alta. De exemplu, dacă începi cu un whiskey, ideal ar fi să continui cu aceeași băutură pe tot parcursul serii. Nu să amesteci whyskey cu bere și cu vin, toate în aceeași seară.

Al doilea sfat e mai mult o regulă simplă, pentru fiecare pahar de alcool pe care-l bei, ia o pauză și bea un pahar de apă. De ce? Pentru că alcoolul te deshidratează, așa că hidratarea corespunzătoare te ajută să eviți posibilele dureri de cap din ziua următoare.

Berea – cea mai comună și îndrăgită băutură

Acum că ți-am dat aceste două sfaturi de aur, trecem la subiectul băuturilor, iar prima pe listă este chiar berea. Această băutură alcoolică poate fi descrisă și ca un aliment. Așa este, poate părea surprinzător, dar berea poate fi considerată și aliment, având în vedere varietatea de ingrediente pe care le conține. Asta a fost ca un mic fun fact pe care să îl spui și tu prietenilor.

Popularitatea berii se datorează în mare parte diversității sale, fiind o băutură potrivită pentru toată lumea. Se găsește în numeroase sortimente, fiecare având arome distincte, astfel încât să poată satisface mai toate preferințele. Un alt plus pe care-l are berea este că se găsește și fără alcool. Astfel, dacă ești șofer sau pur și simplu nu îți place alcoolul, dar vrei să te bucuri și tu de gustul unei beri, o poți face.

Ginul – o băutură fresh și de vară

față de bere și poate crea o adevărată explozie de arome pentru papilele gustative sau în traducere liberă, este un curcubeu pe cerul gurii, mai ales în combinație cu alt ingredient. Ai ghicit despre ce ingredient este vorba? Este vorba despre apa tonică. Astfel, prin combinarea ginului cu apa tonică se obține, cu siguranță, una dintre cele mai revigorante băuturi, ginul tonic. Și dacă mai adaugi niște lime sau alte fructe, o să fie și mai revigorantă.

Whisky – o băutură elegantă

Atunci când auzi de whisky, probabil că te gândești că se consumă într-un cadru clasic și elegant, alături de oameni îmbrăcați elegant, că doar așa îl vezi consumat în diverse filme. Însă, este genul de băutură alcoolică pe care o savurezi mai mult pentru gust, așa că atunci când ești la o petrecere,

ar putea fi o idee bună să începi cu un pahar de Gentleman Jack.

De ce? Pentru că este o băutură de calitate și care are un gust foarte distinctiv, în plus prețul său nu este foarte ridicat.

Șampania – pentru un final de seară reușit

Șampania este, fără îndoială, una dintre cele mai rafinate băuturi alcoolice, iar un exemplu excelent este Dom Perignon care nu este doar o băutură alcoolică, ci și un simbol al eleganței, asociat cu momente deosebite și celebrări memorabile.



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg