De ce fuge Ana Morodan de căsătorie

16 decembrie, 2021
3 morodan2 jpg jpeg

Ana Morodan este invitată la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Ana Morodan este blogger, influencer şi antreprenor, a lăsat roba de avocat pentru a-şi crea un adevărat brand puternic în mediul online. În vârstă de 36 de ani, Ana Morodan, supranumită şi “Contesa Digitală”, şi-a construit un brand puternic în mediul online, fiind chiar primul blogger de stil personal din România. A schimbat avocatura pe blogging şi s-a transformat din influencer în femeie de afaceri.

O apariţie îndrăzneaţă, inspiraţională, carismatică şi totodată controversată, Ana Morodan reuşeşte ca la fiecare apariţie publică să nu treacă neobservată. 

“Va atacă bloggerii din invidie?”,  “Ce nu va puteţi cumpăra cu bani?”, “Fericirea dvs. se măsoară în carate?”, “Faceţi des crize de isterie?”, “Aţi simţit moartea mamei ca pe o eliberare?”, “De ce fugiţi de căsătorie?”, “Când nu v-a mai fost ruşine?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate Anei Morodan în ediţia de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce se difuzează de la ora 22:30, la Kanal D!Recente pe Ok! Magazine

udrea2 jpg
incaltaminte PNG
OKMagazine (1) (1) jpg
Nicola si Brooklyn PNG
lucian7 jpg
Buzdu2 jpg
teo89 jpg
untold3 jpg
Julia Fox black (6) jpg
cezzar91 jpg
garko4 jpg
scarla3 webp
ceas jpg
cornelia73 jpg
Ioana Ginghina sexy slaba silueta se mentine (1) jpg
arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG