De ce îi e dor Marinei Almăşan. Acesta este şi motivul pentru care îmbracă bradul mai devreme

3 decembrie, 2021
5 marina2 jpg jpeg

În preajma sărbătorilor, Marina Almăşan se întoarce cu sufletul către trecut, când copiii erau mici, începea goana după cadouri, iar mirosul de brad parfuma casa. Acum, când Marina şi Victor sunt mari, iar întâlnirile cu ei tot mai rare, prezentatoarea duce dorul acelor vremuri de poveste.

“Astăzi dimineaţă ( dimineţile mele încep la ora 6, n-aţi uitat?) m-am ciocnit de bradul din sufragerie, care mi-a zâmbit din luminiţe. Şi….mi s-a făcut deodată un dor iremediabil de ..copiii mei! Dar nu neapărat de cei de-acum, pe care îi văd des, “pe viu” sau “pe skype” , sau măcar îi aud la telefon , suficient cât să nu mă întreb, în fiecare zi “Oare ce-or face?”. Ci de copiii mei “de-atunci”, pe când arătau precum două păpuşi frumoase ( mai puţin cuminţi!) şi când , la această vreme din an, începeam să colind magazinele, pentru a căuta “conţinut” pentru ghetuţele de Moş Nicolae! Mi-e dor de copiii-“copii”, mici , nevinovaţi şi depinzând de mine întru totul, şi cu această imagine a lor în minte, mă apropiu în fiecare dimineaţă de brad ( de-aia îl şi împodobesc atât de devreme! ) şi deodată ziua mea devine şi mai frumoasă, iar energiile mele - de neoprit!

…hai că m-am luat cu nostalgiile şi întârziu la sală! Azi reiau, dupa un an şi jumătate, “educaţia fizică” ! Jos, colăceii pandemiei!!! Zi bună să aveţi, dragii mei! Cu sau fără nostalgii, cu sau fără brad! “, spune Marina.

stanga
dreapta
1 marina3 jpg jpeg
5 marina2 jpg jpeg
3 marina1 jpg jpeg
4 alma jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg
sas1 jpg
jay z beyonce si fiica lor blue ivy foto guliver/getty images
Mariah Carey și Olivia Newton John (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
chef3 jpg
locuri de munca remote jpg
Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei (3) jpg
Imagine featured okmagazine JPG
magazin