De ce mama lui Fuego ajunge rar la concertele fiului său?

11 ianuarie, 2023
fuego

E unul dintre cei mai bine cotați artiști, dar și-a ținut întotdeauna departe de concertele sale părinții. Motivul este unul surprinzător.

Fuego a recunoscut că în acele momente emoțiile ar fi mult prea puternice dacă i-ar avea pe cei dragi alături.

“Cineva mă întreba dacă mama vine la spectacolele mele. Foarte rar. De mic copil a fost așa. Îi rugam eu pe ai mei să nu vină, pentru că eram emoționat dacă ei erau acolo și pentru că mereu veneau cu criticile și pe vremea aia nu știam să le accept. Apoi sigur că au fost la multe dintre spectacolele mele. Acum mama vine mai rar, pentru că e și emotivă și pentru că ori nu ne brodim, ori e copleșită. A fost recent, acum, în turneul de colinde, la Cluj și mi-a spus un lucru care m-a pus pe gânduri. Mi-a zis așa – Cipi dragă, e o mare performanță ceea ce reușești tu! Dacă poți, cu muzica ta, să scoți oamenii din casă și să lase 200 de canale tv și Youtube-ul, plătind bilet pentru asta, înseamnă că ți-ai îndeplinit pe deplin misiunea! Nu știu dacă e chiar așa, dar cumva, gândirea ei pragmatică are și un pic de realitate, iar eu sunt onorat de asta pe deplin”.

Artistul a avut de parcurs un drum anevoios până să ajungă aici.

“Am trecut prin diverse clipe complicate, dar am încercat să le depășesc.Mulți mi-au spus la un moment dat că trebuie să mă las de cântat. Alții mi-au închis uși, mi-au râs în față și nu mi-au acordat nici măcar o secundă de încredere. Mi-am zis că nu-i nimic. În fond, asta e viața. O călătorie în care te agăți de nenumărate ori de colacul de salvare sperând să nu te ia valul. Și pe mine nu m-a luat. Dimpotrivă, orice opreliște mi-a dat speranță, mi-a dat puterea de a le arăta tuturor că pot! Și chiar dacă am făcut și foamea uneori sau am avut nopți în care, de atâta efort, mi-a dat sângele pe nas, am crescut, am muncit, am scos piese, am făcut multe în anii aceștia și nu m-am lăsat. Cred că asta caracterizează cel mai bine profilul meu – voința și dorința de a fi altfel mereu, de a găsi noi resurse, de a încerca să fiu în sufletul oamenilor făcând ce-mi place!”, mai spune Fuego.Recente pe Ok! Magazine

Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG