De ce mama lui Fuego ajunge rar la concertele fiului său?

11 ianuarie, 2023
fuego

E unul dintre cei mai bine cotați artiști, dar și-a ținut întotdeauna departe de concertele sale părinții. Motivul este unul surprinzător.

Fuego a recunoscut că în acele momente emoțiile ar fi mult prea puternice dacă i-ar avea pe cei dragi alături.

“Cineva mă întreba dacă mama vine la spectacolele mele. Foarte rar. De mic copil a fost așa. Îi rugam eu pe ai mei să nu vină, pentru că eram emoționat dacă ei erau acolo și pentru că mereu veneau cu criticile și pe vremea aia nu știam să le accept. Apoi sigur că au fost la multe dintre spectacolele mele. Acum mama vine mai rar, pentru că e și emotivă și pentru că ori nu ne brodim, ori e copleșită. A fost recent, acum, în turneul de colinde, la Cluj și mi-a spus un lucru care m-a pus pe gânduri. Mi-a zis așa – Cipi dragă, e o mare performanță ceea ce reușești tu! Dacă poți, cu muzica ta, să scoți oamenii din casă și să lase 200 de canale tv și Youtube-ul, plătind bilet pentru asta, înseamnă că ți-ai îndeplinit pe deplin misiunea! Nu știu dacă e chiar așa, dar cumva, gândirea ei pragmatică are și un pic de realitate, iar eu sunt onorat de asta pe deplin”.

Artistul a avut de parcurs un drum anevoios până să ajungă aici.

“Am trecut prin diverse clipe complicate, dar am încercat să le depășesc.Mulți mi-au spus la un moment dat că trebuie să mă las de cântat. Alții mi-au închis uși, mi-au râs în față și nu mi-au acordat nici măcar o secundă de încredere. Mi-am zis că nu-i nimic. În fond, asta e viața. O călătorie în care te agăți de nenumărate ori de colacul de salvare sperând să nu te ia valul. Și pe mine nu m-a luat. Dimpotrivă, orice opreliște mi-a dat speranță, mi-a dat puterea de a le arăta tuturor că pot! Și chiar dacă am făcut și foamea uneori sau am avut nopți în care, de atâta efort, mi-a dat sângele pe nas, am crescut, am muncit, am scos piese, am făcut multe în anii aceștia și nu m-am lăsat. Cred că asta caracterizează cel mai bine profilul meu – voința și dorința de a fi altfel mereu, de a găsi noi resurse, de a încerca să fiu în sufletul oamenilor făcând ce-mi place!”, mai spune Fuego.



Recente pe Ok! Magazine

+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg
Reghe el (1) jpg