De ce s-a făcut „klingonian“ Mihai Trăistariu?

20 ianuarie, 2016
12474078 1094731507243656 6821104982498944626 o jpeg

La 10 ani după ce a câştigat locul 4 cu piesa „Tornero“, artistul vrea să revină în forţă la Eurovision.

O nouă schimbare de look.

S-a dat startul la înscrierile pentru Selecţia Naţională Eurovision 2016 au început, numai că anul acesta vine cu o modificare importantă de regulament: câştigătorul finalei va fi ales exclusiv prin voturile publicului.

Mihai Trăistariu este primul artist care a anunţat public înscrierea sa în competiţie şi şi-a prezentat şi piesa, "Paradisio‬", la care a muncit 3 luni de zile. Ineditul este dat de tema piesei, o poveste de dragoste cu iz SF, pentru care artistul promovează o imagine à la Star Trek.

„Se pare că întreg UNIVERSUL lucrează pentru a-mi îndeplini visul! Poate îmi doresc prea mult... sau poate... pentru unii România nu poate câştiga niciodată Eurovisionul! Nu ştiu de ce... dar am senzaţia că eu pot aduce locul I...!!!!!!! Hai ROMÂNIA!”, a scris cântăreţul pe pagina lui de Facebook.

image

Artistul a declarat într-un interviu că îşi doreşte mult să îşi ducă acest vis la capăt cu orice preţ.

„Am trecut de 25.000 de euro, dar nu cred că e relevant... Sunt capabil să-mi vând şi casa numai să câştig Eurovision. Ruslana (din Ucraina – n.r.), de exemplu, când a câştigat, şi-a vândut locuinţa să poată investi în promovare. Bine, nu e cazul meu, dar, dacă trebuie, faci toate sacrificiile“, a spus Mihai pentru ziarul „Ring“.

Mihai Trăistariu spune că a fost convins să îşi mai încerce o dată norocul la Eurovision de horoscop. „M-am jucat cu zodiacul european şi chinezesc, iar la Săgetător şi la Dragon se spune că 2016 e anul meu. O dată la 12 ani revine un an favorabil carierei, când vei fi în vârf indiferent de bariere. M-a influenţat puţin. În plus, am şi visat prin toamnă că am câştigat Eurovisionul. Aceste semne m-au mobilizat şi m-au încurajat“, a mai spus el pentru Ziarul Ring.

image

Revenirea lui Mihai Trăistariu în cursa pentru Eurovision a fost deja relatată şi în presa din Polonia, Turcia, Spania, Belgia, Danemarca, Irlanda, Republica Moldova şi Portugalia.

Înscrierile pentru Selecţia Naţională se vor desfăşura în perioada 18 ianuarie – 7 februarie, urmând ca pe 11 februarie să fie anunţate cele 12 piese finaliste.

În semifinală vor intra 12 piese, dintre care 6 vor accede în finală: 4 vor fi alese de un juriu de specialitate, iar 2 de către public, prin televot. În finala Selecţiei Naţionale, publicul va hotărî câştigătorul, votând una dintre cele 6 piese rămase în concurs.

Semifinala Selecţiei Naţionale va avea loc pe 4 martie, iar finala pe 6 martie, ambele show-uri fiind transmise în direct de TVR.

Concursul Eurovision 2016 va avea loc la Stockholm, cu semifinalele pe 10 şi 12 mai şi finala pe 14 mai. În competiţie s-au înscris 43 de ţări, cu 3 mai multe decât la ediţia precedentă.Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg