De ce să ții cont atunci când alegi accesorii de modă precum genți sau curele? Inspiră-te din stilul vedetelor

7 decembrie, 2022
de ce sa tii cont atunci cand alegi accesorii de moda precum genti sau curele inspira te din stilul vedetelor jpg

Vrei să fii la curent cu cele mai mari tendințe pentru sezonul de toamnă în materie de genți de mână și alte tipuri de accesorii, precum curelele? Designerii de top s-au asigurat că fiecare femeie va găsi un accesoriu adaptat nevoilor individuale.

În materie de genți de mână, vedetele și influencerii de modă preferă gențile shopper XXL, modelele de seară strălucitoare, cele cu blană sau clutch-urile supradimensionate și chiar gențile retro cu clapă elegantă. În schimb, curelele la modă vin în multe forme și culori și sunt realizate din diverse materiale, ele fiind capabile să îmbogățească designul întregii ținute.

Ce genți de mână aleg vedetele – inspiră-te din stilul acestora

Creatorii de modă știu perfect cât de importante sunt funcționalitatea și confortul de utilizare când este vorba despre genți de mână. Acesta este un alt sezon din care, în opinia lor, nu putea lipsi geanta shopper XXL. Se distinge printr-un design minimalist, textura netedă a pielii și detalii discrete - fără decorațiuni inutile. Culori la modă? Maro, vișiniu, bleumarin, verde sticla, negru și bej nisip, acestea dominând, printre altele, podiumurile și ofertele magazinelor, precum genti dama

În sezonul toamnă-iarnă 2022, designerii au schimbat din nou definiția „mini-genților de mână”. Ele servesc ca un decor spectaculos al stilizărilor de seară, care adaugă strălucire și intrigi. Funcția lor practică este aproximativ inexistentă - în cel mai bun caz, se vor potrivi pentru un card bancar și un ruj. Nu conta pe mai mult. Treaba lor este să strălucească și o fac perfect!

Printre tendințele expresive pentru sezonul toamna-iarnă 2022 se numără modele clasice retro. Pe podiumurile celor mai mari case de modă am văzut croieli simple, elegante, cu clapete caracteristice. De asemenea, se disting printr-o paletă de culori slabă, mânere scurte și o textură netedă a pielii.

Gențile cu lanț sunt un „must-have” incontestabil de patru sezoane. Modelul promovat de casa de modă Bottega Veneta a fost îndrăgit și de vedete și influenceri. Culorile saturate în varianta lăcuită și pastelurile dulci cu finisaj mat vor fi în tendințe. 

Curele de damă – cu ce accesoriu își completează vedetele ținutele?

Ultimii ani au fost marcați de un minimalism omniprezent. Indiferent că vorbim de decor de apartament sau de creații feminine la modă, subtilitatea este apreciată. Acest lucru este valabil și pentru curelele de damă, iar vedetele aleg forme subțiri cu design simplu, precum cele de pe curele

curele de dama cu ce accesoriu isi completeaza vedetele tinutele jpg

Sunt evitate ornamentele excesive și culorile expresive. Atunci când alegi o curea, caută un model cu finisaj subtil, culori versatile și detalii de bun gust. Amintește-ți că eleganța simplă este sinonimă cu luxul.

De asemenea, se acordă atenție formei cataramelor. Cele dreptunghiulare și pătrate par să nu se demodeze niciodată, dar în acest an motivele bazate pe cercuri par să fie deosebit de populare. Ele introduc o oarecare varietate în creație, rămânând în același timp decorațiuni subtile care nu deranjează designul armonios.

Curelele din piele sunt răspunsul la nevoile celor mai pretențioase femei. Aspectul lor nu lasă iluzii cu privire la materialul din care au fost create. De asemenea, se caracterizează printr-un caracter versatil, datorită căruia se potrivesc perfect în ținute de zi cu zi sau unele mai elegante. 

Indiferent că este vorba despre genți de mână, curele sau alt tip de accesorii, verifică ținutele vedetelor disponibile pe Instagram și decide ce este potrivit pentru tine!



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg