De ce și-a amânat Monica Tatoiu vacanța în Egipt: "Poți să faci stop cardiac"

6 iulie, 2022
monica25 jpg

Impresionată de povestea femeii care a fost sfâșiată de rechini în Marea Roșie, Monica Tatoiu și-a anulat vacanța în Egipt.

„Tot premoniţie. Cu 12 ore înainte să aflu de tragedia respectivă am citit ce s-a întâmplat cu vasul acela cu oi, care s-a scufundat în apropiere de plajă. Şi am mai avut o experienţă similară acum 12 ani, la San Luis, unde o fabrică care producea conserve din peşte a deversat în mare reziduri din peşte cu sânge şi s-a produs, singura dată în Guadelupe, acelasi lucru – atac la surferi si la cei care faceau snorkeling. Rechinii din zona Caraibe nu sunt aşa agresivi ca cei din Oceanul Indian”, a spus Monica Tatoiu la  România TV.

monica29 jpg

Fosta femeie de afaceri crede că pamenii ar trebui să țină cont de câteva reguli pentru a evita o tragedie pe viitor.  „Trecutul nu poate fi schimbat. Ce îi rog pe oameni, apropo de viitoarele concedii, niciodată  să nu intre în apă singuri  în zone necunoscute. Poți să faci stop cardiac, poate să-ţi alunece piciorul pe ceva, poate să te înțepe un pește. Fiul meu, în Singapore, s-a scufundat cu nişte pești şi după l-am dus la spital, i s-a umflat un braţ şi era suspect de embolie”, a mai spus Tatoiu.

Cu toate astea, vedeta are convingerea că atacurile teroriste rămân principalul pericol. “Eu în Egipt m-aș teme mai mult de viitoarele atacuri teroriste, unde pot muri şi o sută de oameni”.Recente pe Ok! Magazine

Nic PNG
augusta8 jpg
sas1 jpg
jay z beyonce si fiica lor blue ivy foto guliver/getty images
Mariah Carey și Olivia Newton John (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
chef3 jpg
locuri de munca remote jpg
Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei (3) jpg
Imagine featured okmagazine JPG
magazin
cat18 jpg
Sonia Argint (2) jpg
gogan 2 JPG
banel nicolita in lacrimi la SPLASH vedete la apa sezon 5 a jpg
thumbnail OK Ghenea Ipate Nicolai jpg
Andrea Bocelli vacanță 2022 jpg
octavia21 jpg