De ce și-a amânat Monica Tatoiu vacanța în Egipt: "Poți să faci stop cardiac"

6 iulie, 2022
monica25 jpg

Impresionată de povestea femeii care a fost sfâșiată de rechini în Marea Roșie, Monica Tatoiu și-a anulat vacanța în Egipt.

„Tot premoniţie. Cu 12 ore înainte să aflu de tragedia respectivă am citit ce s-a întâmplat cu vasul acela cu oi, care s-a scufundat în apropiere de plajă. Şi am mai avut o experienţă similară acum 12 ani, la San Luis, unde o fabrică care producea conserve din peşte a deversat în mare reziduri din peşte cu sânge şi s-a produs, singura dată în Guadelupe, acelasi lucru – atac la surferi si la cei care faceau snorkeling. Rechinii din zona Caraibe nu sunt aşa agresivi ca cei din Oceanul Indian”, a spus Monica Tatoiu la  România TV.

monica29 jpg

Fosta femeie de afaceri crede că pamenii ar trebui să țină cont de câteva reguli pentru a evita o tragedie pe viitor.  „Trecutul nu poate fi schimbat. Ce îi rog pe oameni, apropo de viitoarele concedii, niciodată  să nu intre în apă singuri  în zone necunoscute. Poți să faci stop cardiac, poate să-ţi alunece piciorul pe ceva, poate să te înțepe un pește. Fiul meu, în Singapore, s-a scufundat cu nişte pești şi după l-am dus la spital, i s-a umflat un braţ şi era suspect de embolie”, a mai spus Tatoiu.

Cu toate astea, vedeta are convingerea că atacurile teroriste rămân principalul pericol. “Eu în Egipt m-aș teme mai mult de viitoarele atacuri teroriste, unde pot muri şi o sută de oameni”.



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG