De la IT, la muzică! Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr milionar din Silicon Valley, revine la marea lui pasiune

16 iunie, 2020
1 sebastian dobrincu jpg jpeg

El calcă pe urmele lui Elon Musk şi ale lui Mark Zuckerberg. Este vorba despre Sebastian Dobrincu, tânărul român milionar din Silicon Valley. Dacă în lumea afacerilor a reuşit, vrea să reuşeşcă şi în industria muzicală. 

De mic a fost atras de tehnologie! Sebastian Dobrincu s-a născut în Bucureşti şi dintotdeauna a fost pasionat de programare. A început să înveţe despre ingineria software pe cont propriu la vârsta de 7 ani, iar în următorii 10 ani a continuat să îşi perfecţioneze abilităţile în inginerie, scrie revista Forbes. A continuat munca şi a reuşit să creeze produse folosite de Facebook, Spotify, Facebook şi TikTok tocmai în Silicon Valley.

A fondat trei companii care l-au făcut milionar. Când avea 17 ani a fondat Storyheap. Este o platformă lider în marketingul conţinutului pe social media. Ce înseamnă? Aceasta ajută brandurile, influencerii, agenţiile şi clienţii individuali să aibă o mai bună vizibilitate pe reţelele de socializare. A avut clienţi precum Selena Gomez, Tumblr, Hulu, Universal Music, Shake Shack şi mulţi alţii. 

Acum, tânărul de 21 de ani face furori şi în România! După ce a cucerit America prin IT, Sebastian Dobrincu a decis să revină la marea să pasiune, muzică. Înzestrat cu talent, tânărul vrea să ajungă la oameni acum prin intermediul pieselor în limba engleză cu un altfel de mesaj.  A lansat “Halfway to the moon”, o piesă pop cu influenţe dance, creată în studiourile DeMoga Music de către Marius Moga, Andi Ghişoiu, Mark Azekko, Dalma Kovacs şi Pierre Orsoni.

"Am înregistrat cu drag piesă asta. Am vrut să o lansăm de două ori, însă, perfecţionarea este un proces care nu se opreşte niciodată. De asta şi noi, crezând enorm în piesă, am vrut să aibă un mesaj şi un sound internaţional. Şi ne-a ieşit, cu muncă şi efort. Ne pregătim de lansarea albumului şi totul trebuie să fie la cel mai înalt nivel.", spune Sebastian Dobrincu.

Marius Moga l-a susţinut încă de la început, de când a aflat că tânărul îşi doreşte o carieră în muzică în România: 'Piesa nouă i-a plăcut lui Sebastian din prima. A prins repede tot procesul din spatele unei piese încă de la primul single, fiind părtaş şi el la crearea pieselor. Mă bucur să lucrez la albumul său. Este foarte talentat şi merită să fie auzit', spune Marius Moga. Recente pe Ok! Magazine

arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG
alessia raiciu jpg
piele8 jpg
briana8 jpg
katie1 jpg
Rebel Wilson și iubita Ramona Agruma (9) jpg
Gina Pistol 2 jpg
angelina jolie profimedia 0714246197 jpg
heche PNG
293494987 592298245593309 6723042670490476019 n jpg
kate moss jpeg
andreea84 jpg
green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg