Declaraţia Gabrielei Cristea, după ce s-a spus că a fost înlocuită la Kanal D

9 ianuarie, 2018
26169599 1668701679881823 239719287788676233 n jpeg

Fanii o aşteptau să revină la cârma emisiunii "Te vreau lângă mine", dar surse din Kanal D au dat drept sigură rămânerea Biancăi Drăguşanu. Iată ce spune Gabriela Cristea despre tăvălugul ce a urmat acestei veşti.

image

Gabriela Cristea se bucură din plin de maternitate şi, chiar dacă îi e dor de colegii ei din televiziune, spune că vrea să stea cu Victoria, care este încă foarte mică.

"După ştirile care au circulat astăzi în presă şi care nu au nici o bază, vă mulţumesc pentru cuvintele voastre frumoase, dar... nu am spus nici o secundă că mă întorc AZI în televiziune. Am afirmat că sper să se întâmple cât de curând", a ţinut Gabriela Cristea să clarifice lucrurile, într-un mesaj postat pe contul ei de socializare.

Citeşte şi:

Gabriela Cristea, înlocuită definitiv la Kanal D

"Concediul meu post natal se încheie la finalul acestei luni şi mai am dreptul şi la concediul de creşterea copilului. Măcar pe primul să îl termin şi mai vedem. Fizic mă simt pregătită, dar Victoria e încă mititică şi cred că are nevoie de cât mai mult timp petrecut cu mami şi tati. Deciziile privind cariera mea şi a lui Tavi le vom lua în familie şi vi le vom comunica vouă, celor care ne sunteţi mereu aproape. Timpul petrecut cu Victoria o să încline balanţa într-un sens sau altul. Vă îmbrăţişez cu drag!"Recente pe Ok! Magazine

okm2 jpg
okm1 jpg
Chris Norman Smokie jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg
Lady Gaga la Premiile Oscar 2023, Getty (6) jpg
Rochii Oscar jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}