Deea Maxer şi Gabriela Cristea îşi dezvăluie secretele din viaţa de familie

1 septembrie, 2021
4 maxer 5 jpg jpeg

Secretele se dezvăluie! Gabriela Cristea, Deea Maxer şi Simona Hapciuc au acceptat provocarea de a fi surprinse zi de zi, alături de copiii lor într-un reality show provocator.

“Sunt mamă cu normă întreagă, iar piticii mei sunt cu lipici, clar! Familia Maxer este genul de familie în care nicio zi nu seamănă cu cealaltă, iar telespectatorii ne vor vedea ca şi până acum, la fel de deschişi, haioşi şi naturali. Sunt încântată de intersectarea cu Simona şi Gabriela în acest proiect TV şi abia aştept să le cunosc în calitate de mămici, în sânul familiei lor. Sunt nerăbdătoare să parcurg aceasta frumoasă călătorie alături de piticii mei, în noul sezon. Maysa urmează sa împlinească doi ani şi nu este obişnuită cu camerele de luat vederi, iar Andreas are 10 ani şi televiziunea face parte din viaţa lui de când s-a născut!”, spune Deea Maxer.

Şi Gabriela Cristea a primit cu mare bucurie propunerea de a se alătura acestui proiect: Mă bucur tare mult că fac parte din reality show-ul Mămici de pitici, cu lipici de la Antena Stars! E o propunere frumoasă, care a venit firesc. Îmi doresc ca fetele mele să fie dezinvolte în faţa camerelor de filmat, pentru că poate cine ştie, pe viitor, vor avea o carieră în showbiz. Eu asta îmi doresc, dar am să le respect propriile decizii. Sunt fericită să împart şi cu alte mămici din experienţa mea de viaţă şi ştiu că vom avea şi momente în care cei mici vor plânge, dar de cele mai multe ori ei zâmbesc. Aşa e şi în viaţă, până la urmă, iar noi vrem să mă prezentăm o parte din bucuria pe care noi o trăim în fiecare zi!”, a declarat Gabriela.

De cealaltă parte, Simona Hapciuc vine în faţa telespectatorilor să le împărtăşească din experienţa ei de mamă singură şi să încurajeze femeile aflate în aceeaşi situaţie: “Sunt foarte entuziasmată de participarea noastră la show-ul Mamici de pitici cu lipici de la Antena Stars. Îmi doresc să încurajez cât mai multe mămici singure să-şi îmbrăţişeze statutul şi să realizeze cât suntem de puternice. Este o experienţă unică să-ţi pui viaţa pe tava în faţa unei ţări întregi şi încep acest proiect plină de voie bună şi speranţa că vor fi familii care se vor putea inspira din stilul meu de parenting!”, a declarat Simona Hapciuc.

Astfel, Maysa, Andreas, Bella Victoria Margot, Iris Thea şi Dimitrie vor aduce sarea şi piperul în cel mai nou sezon al reality show-ului Mămici de pitici, cu lipici, începând cu 6 septembrie, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 18:00 la Antena Stars.Recente pe Ok! Magazine

teo89 jpg
untold3 jpg
Julia Fox black (6) jpg
cezzar91 jpg
scarla3 webp
ceas jpg
cornelia73 jpg
Ioana Ginghina sexy slaba silueta se mentine (1) jpg
arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG
alessia raiciu jpg
piele8 jpg
briana8 jpg
katie1 jpg
Rebel Wilson și iubita Ramona Agruma (9) jpg
Gina Pistol 2 jpg
angelina jolie profimedia 0714246197 jpg