Delectare fusion în nordul capitalei
Deja consacratul restaurant NUBA s-a mutat în locaţia de iarnă, cu un design îmbunătăţit şi un meniu la fel de spectaculos ca cel din locaţia de vară.
Chef Catalin Petrescu vă aşteaptă în continuare în locaţia de iarnă (Str. Grigore Gafencu 27) cu preparatele-vedetă ale restaurantului, cum ar fi scalops & foie gras, mini burgers cu orez prăjit, wagyu mini tacos, calamar întreg la grătar sau sea bass chilian cu risotto cu lapte de cocos, plus câteva condimente surpriză.
Datorită specificului asian-fusion cu influenţe peruane, veţi descoperi arome spectaculoase combinaţii neaşteptat, însă cu siguranţă NUBA este un loc de referinţă atât din punct de vedere al atmosferei, cât şi datorită preparatelor culinare. Restaurantul este deschis de luni până duminică, atât pentru prânz (mai puţin în prima zi a săptămânii), cât şi pentru cină. Iar costul mediu este unul placut surprinzător, ţinând cont de calitatea preparatelor. Preţul pentru un prânz sau o cină în doi variază între 150 şi 200 lei, în functie de complexitatea preparatelor alese şi a materilor prime folosite pentru realizarea lor. Se folosesc ingrediente proaspete şi originare din regiunile geografice specifice fiecărui preparat.
Designul locaţiei este unul îmbunătăţit, cosmetizat, faţă de perioada similară anului trecut. Totodată, restaurantul a fost extins cu un semi-etaj, ce include o zonă de seatting, dar şi un whisky & spirits bar elegant, fapt ce ajută la accesul unui număr suplimentar de persoane în serile mondene de joi, vineri si sâmbătă.