Delilah îi calcă pe urme mamei sale, celebra Lisa Rinna!

Încă un  copil de vedetă semnează cu celebra agenție de modelling, IMG Models. De data aceasta, este vorba despre fiica de 18 ani a Lisei Rinna și-a lui Harry Hamlin, o adolescentă pe nume Delilah Belle Hamlin.

Delilah Belle

Începuturile lui Delilah în modelling datează, însă, de câțiva ani, de când aceasta se folosea de Instagram pentru a se promova. Așa se face că-n prezent, contul ei de Instagram găzuiește nu mai puțin de 260 de mii de urmăritori activi. ”N-am plănuit niciodată să fac modelling. Aveam un cont de instagram și o puneam pe sora mea, Amelia, să-mi facă fotografii în spatele casei mele”, povestește, entuziasmată, Delilah.

Cât despre noua carieră, Delilah mărturisește că partea ei favorită este cea în care poartă tot felul de creații ale designerilor renumiți: ”Ce-mi place mie cel mai mult la modelling e că îmbrac diferite haine”.

Delilah, alături de familia ei

Fiicele vedetelor care au semnat cu IMG Models până acum: Bella și Gigi Hadid, Georgia May Jagger, Hayley Baldwin, Paris Jackson (fiica lui Michael Jackson), Kaia Gerber (fiica lui Cindy Crawford), etc.

foto: IMG Models

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA