Demi Moore a dezvăluit care este secretul său: a renunţat definitiv la un aliment pe care mulţi îl adoră! Actriţa arată fabulos la 58 de ani

27 august, 2021
1 demi moore 2 jpg jpeg

Demi Moore, superbă în costum de baie la 58 de ani. Cum reuşeşte să-şi păstreze un abdomen de adolescentă

Are un corp splendid şi un abdomen de adolescentă. Demi Moore e top fit şi totodată un exemplu de aşa da.

Nu neapărat pentru aspect, deşi este grozav să-ţi menţii tinereţea cât mai mult, cât pentru sănătate. Căci da, sănătatea se citeşte pe chip şi pe corp.

stanga
dreapta
2 demi moore jpg jpeg
3 demi moore 1 jpg jpeg
1 demi moore 2 jpg jpeg
5 demi moore 3 jpg jpeg
6 demi moore 4 jpg jpeg
7 demi moore 5 jpg jpeg

Actriţa a acceptat să vorbească despre stilul său de viaţă, care o ajută să trăiască bine şi frumos. De notat este că nu a fost mereu aşa, ci în tinereţe a oscilat între subponderabilitate şi supraponderabilitate. Însă acum, la maturitate, fosta soţie a lui Bruce Willis a găsit cheia bunăstării proprii. Şi se simte bine în pielea ei. Demi a dezvăluit în câteva interviuri secrete ale stilului alimentar pe care l-a adoptat de ceva timp.

Desigur, este planul său alimentar şi orice schimbare pe care şi tu vrei să o faci în viaţa ta discut-o în prealabil cu medicul tău de familie sau nutriţionist.

Moore urmează o dietă a sportivilor. Consumă carbohidraţi din pâine integrală, orez brun, paste, fructe pentru a avea energia necesară antrenamentelor. Căci da, sportul este pe podium în viaţa actriţei. Apoi, bea foarte multă apă, cel puţin 3 litri zilnic. Consumă proteine uşoare după antrenamente, pentru recuperarea musculară.

Demi nu mănâncă niciodată alimente grase, unt, smântână sau maioneză. Şi urmează un stil alimentar strict: din dietă a scos complet zahărul rafinat, un aliment foarte iubit de multe persoane. Demi însă i-a spus definitiv adio. Fără zahăr, dulciuri sau mâncare procesată.

”Eu mănânc doar atunci când mi-e foame şi mă opresc când m-am săturat. Însă consum doar mâncare sănătoasă, niciodată produse semipreparate sau ambalate”, a mărturisit actriţa.

De asemenea, Demi a explicat că adesea combină exerciţiile de fitness cu cele blânde, de yoga, pilates sau plimbări pur şi simplu.

De curând a fost văzută în Grecia, în costum de baie, afişând un corp superb, semn că acest stil de viaţă pe care îl recomandă chiar funcţionează.

Foto: Profimedia şi InstagramRecente pe Ok! Magazine

nastase44 jpg
pantaloni9 jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg