Demi Moore a publicat o imagine de când era împreună cu Bruce Willis. Cum a reacționat actuala soție a actorului?

19 mai, 2022
Demi Moore și Bruce Willis (2) jpg

În plină desfășurare a Festivalului de Film de la Cannes, Demi Moore a publicat o imagine specială.

O fotografie când era alături de Bruce Willis pe covorul roșu al aceluiași festival, doar că în 1997.

Demi Moore și Bruce Willis (3) jpg

Acestea rămân momente iconice pentru îndrăgitul actor care, din păcate, a fost nevoit să se retragă din industria cinematografică, din cauza diagnosticului crunt pe care l-a primit: afazie.

Melancolică și afectuoasă cu fostul soț, Demi a publicat imaginea în care erau împreună atât de tineri. La scurt timp, actuala soție a lui Bruce Willis a lăsat un comentariu la postarea lui Demi. Emma Heming Willis a notat: ”Se simte dragostea. Minunat.”

Intervenția actualei soții lipsită de orice fel de ranchiună a primit aprecieri. Cele două femei se înțeleg bine și sunt mai unite ca niciodată, de dragul lui Bruce, care traversează această perioadă delicată, în care există numeroase provocări în ceea ce privește starea sa de sănătate.

Emma Heming Willis îi este foarte dedicată actorului și îl sprijină cât poate de mult. Nu este prima dată când una dintre soții comentează la postările celeilalte.

Moore și Bruce s-au căsătorit pe 21 noiembrie 1987 și au împreună trei fiice. Cuplul s-a separat în 1998, iar în anul 2000 actorii au divorțat.

Celebra actriță Demi Moore a dezvăluit detalii importante din viața ei personală într-o carte autobiografică. Printre evenimentele marcante din viața sa s-a numărat și divoțul de Bruce Willis.

Demi Moore (6) jpg

Actrița din „Ghost” a mărturisit care au fost aspectele care au produs destrămarea căsniciei cu Bruce Willis, mariaj care a durat 13 ani.

În cartea autobiografică „Inside Out”, Moore a precizat că actorul Bruce Willis și-ar fi dorit mai degrabă o căsnicie tradițională, iar faima femeii de lângă el îl făcea să se simtă incomod. De asemenea, actrița a precizat că bărbatul de lângă ea devenise distant, întrebându-se dacă într-adevăr își dorește să fie însurat.

Demi Moore și Bruce Willis au fost căsătoriți în anii 1987-2000. Ruptura relației s-a produs într-o perioadă în care Demi Moore era cel mai bine plătită actriță de la Hollywood. Willis își dorea o căsnicie în care bărbatul să aducă banii în casă, în timp ce femeia să stea acasă să aibă grijă de copii, a scris Moore.Recente pe Ok! Magazine

douglas@okmagazine ro jpg
Irina și Răzvan Fodor jpg
angelina jolie profimedia 0701924751 jpg
David Popovici3 jpg
brad pitt profimedia 0607918624 jpg
Credius okmagazine ro jpg
1 mihai morar refugiati ucraina orasul faptelor bune romani pentru ucraineni 6 jpg jpeg
Mariah Carey premiera jpg
Cristina Dochianu prezentatoare TV (1) jpg
Lili Sandu la Maruta jpg
tyga profimedia 0455931270 jpg
M Ghe PNG
Elon Musk (3) jpg
Kim Kardashian blondă (3) jpg
brico jpg
vrei sa te apuci PNG
 jennifer lopez ben affleck 3 jpg jpeg
Berecleanu la nunta Oianu1 jpg