Demonstraţie de eleganţă şi sportivitate la Karpatia Horse Show FOTO

26 septembrie, 2018
1 karpathia horse show 2018 13 jpg jpeg

De la prezentările de cai eleganţi şi ogari şi fabuloasele maşini de epocă şi până la activităţie de agrement şi atelierele creative, ediţia din acest an a mult aşteptatului eveniment ecvestru se anunţă a fi spectaculoasă.

Ajunsă la a cincea ediţie, Karpatia Horse Show se va desfăşura între 28 şi 30 septembrie, în cadrul unic al Domeniului Cantacuzino, Floreşti, Prahova şi va accentua notele eleganţei destinse dezvoltate în anii anteriori.

Maeştrii în arta călăriei şi a dresajului, precum şi cupluri de călăreţi şi cai de 2* şi 3*, arbitrii din ţări precum Africa de Sud, Austria, Bulgaria, Belgia, Irlanda, Letonia, Marea Britanie, Polonia, Norvegia, Ungaria vor călători “de peste mări şi ţări” către meleagurile româneşti, pentru a participa la Concursul Complet Internaţional cu probele dresaj, obstacole şi cross-country, precum şi la Concursul Internaţional de Atelaje.

“În urmă cu cinci ani, înainte să demarăm Karpatia Horse Show, proba completă devenise aproape inexistentă în România. Mai existau doar câţiva sportivi care o practicau. Între timp, lucrurile au luat o altă turnură. Drept rezultat, la concursul Karpatia Pony Show din primăvară acestui an, eveniment extensie al Karpatia Horse Show, au fost 40 de sportivi înscrişi la această probtă, adică de peste 10 ori mai mulţi sportivi decât existau în 2013, în România. Drept urmare, în vara acestui an Domeniul Cantacuzino a fost gazda proprietarilor de cai care s-au plimbat şi şi-au făcut stagiile de pregătire”, spune Mihnea Vargolici, directorul evenimentului Karpatia Horse Show care anunţă în premieră surprizele evenimentului:

Miron Bococi, românul numit şi vrăjitorul de cai, stabilit în zona Barcelonei, va fi prezent la Karpatia Horse Show împreună cu patru cai ai sai pentru a prezenta un moment de dresaj natural de o mare sensibilitate şi eleganţă. Marea câştigătoare de anul trecut, Roo Fox din Marea Britanie, şi-a anuntat prezenta cu 8 cai pentru a participa la Concursul Complet cu probele dresaj, obstacole şi cross-country. Pentru iubitorii de cai, călăreţul britanic de 4*, Spencer Sturmey, va susţine un stagiu de pregătire în zilele de dinaintea concursului pentru cei care vor să se perfecţioneze in disciplina proba completă. Spencer Sturmey este unul dintre cei mai faimoşi comentatori de la ora actuală pe disciplina sporturilor ecvestre şi va aduce o notă de dinamism spectacolului ecvestru!"

Karpatia Horse Show este o competiţie cu o adevărată desfăşurare de forţe, dar bucuria din ochii copiilor şi fascinaţia adulţilor faţă de sportul ecvestru face că povestea să continue la o intensitate şi mai mare în fiecare an!

Ca noutate, în acest an spectatorii vor putea urmări competiţii şi show-uri ecvestre, nu numai pe terenul principal de concurs, ci şi pe o a două arenă, pregătită special de organizatori pentru un plus de spectacol.

În plus, ediţia din 2018 a Karpatia Horse Show va duce la un nou nivel  toate elementele de show şi de recreere, conturate în ediţiile precedente: de la prezentări de cai eleganţi şi ogari, momente surpriztă, maşini de epocă şi până la accesul într-o zonă comercială variată şi oferte exclusiviste în zona VIP.

Reunirea tuturor acestor elemente da un semnal că echitaţia nu este doar un sport, ci un mod de viaţă, în care orice iubitor de natură şi de frumos îşi va găsi locul, fie că este sau nu pasionat de cai. În ediţiile anterioare, peste 50.000 de spectatori s-au bucurat de mixul de activităţi oferit pe parcursul a trei zile de competiţie şi relaxare. Activităţile de agrement cu cai şi ponei, atelierele creative, plimbările pe domeniu, activităţile de tip aventură au rămas în inimile celor care au trecut pragul Karpatia Horse Show.

Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate de pe site-ul bilete.ro: https://www.bilete.ro/karpatia-horse-show/karpatia-horse-show-28-sep-2018/ şi de la punctele de vânzare bilete.ro beneficiază de discounturi de până la 70%. Copiii între 3 şi 14 ani beneficiază de preţuri preferenţiale, iar accesul le este permis doar însoţiţi de părinţi. Copiii cu vârste de până la 2 ani au acces Gratuit.

În zilele de desfăşurare ale evenimentului bilete valabile pentru o singură zi se pot achiziţiona de la punctele de acces, în incinta Domeniului Cantacuzino – Floreşti, Prahova.Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg