Denis Ştefan face lecţii de călărie cu fiica sa FOTO&VIDEO

Weekendul trecut, familia actorului a fost cantonată la Tulcea, unde acesta a dat lecţii de călărie juniorilor, printre care s-a aflat şi fiica sa, Delia.

E ştiută pasiunea sa pentru echitaţie, iar acum vrea să contribuie la creşterea unei noi generaţii de iubitori de cai. Astfel, timp de trei zile, Denis Ştefan a fost protagonistul evenimentului „Echitaţie, natură şi aventură la Porțile Deltei Dunării”, un proiect organizat la Tulcea, în parteneriat cu dr. Ștefan Răileanu, proprietarul Clubului Hipic Real Racing.

Cei mai tineri iubitori ai activităţilor hipice au avut parte demonstrații de dresaj western, sincron, sărituri peste obstacole şi arte marțiale ecvestre, o paradă a cailor de rasă şi o probă de anduranţă.

Sâmbătă, actorul şi-a introdus în „scenă” şi fiica, pe Delia, deja o obişnuită a evenimentelor hipice, chiar dacă n-are încă nici 5 ani. Fetiţa lui Denis şi a „bebeluşei” Cristina e ataşată de caii aflaţi în grija actorului, Ardo şi Uma, a călărit adesea şi fanul nr. 1 al tatălui său.

Interesant a fost să-l vedem pe Denis Ştefan şi în afara „arenei”, mergând călare pe Uma alături de un grup de copii în care îşi pune toate speranţele pentru viitor.

Weekendul care urmează, începând de vineri, Denis Ştefan va fi la Avrig, la Festivalul Cailor de Munte.

Iată câteva cadre din weekendul petrecut de Denis Ştefan şi familia sa la Clubul Hipic Real Racing din Tulcea.

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA