Descoperă aparatura pentru bucătărie care te ajută să găteşti mai uşor

11 mai, 2023

Gătitul este o activitate absolut necesară. Fie că găteşti mai mult sau mai puţin, pregătirea mâncării este esenţială în orice gospodărie.

Descoperă aparatura pentru bucătărie care te ajută să găteşti mai uşor jpg

Din fericire, în ziua de azi este din ce în ce mai simplu să găteşti orice îţi doreşti fără să pierzi ore în şir sau să întorci bucătăria cu susul în jos.

Află ce aparatură de bucătărie te poate ajuta să găteşti mai uşor:

Friteuza cu aer cald

Friteuza cu aer cald este o super alegere dacă îţi place mâncarea prăjită, însă nu vrei să faci compromisuri când vine vorba de sănătate. Cu ajutorul friteuzei cu aer cald te poţi bucura de cartofi prăjiţi, carne crispy şi de o mulţime de alte preparate pe care altfel le-ai prăji în tigaie, în baie de ulei.

Friteuza cu aer cald, după cum îi zice şi numele, foloseşte aer cald pentru a rumeni mâncarea, însă într-un mod mult mai eficient comparativ cu un cuptor.

Acest aparat îşi poate găsi locul pe blatul sau pe masa din bucătărie dacă găteşti des sau în dulap dacă urmează să îl foloseşti mai rar.

Robot de bucătărie

Robotul de bucătărie îţi poate fi de ajutor în prepararea a numeroase tipuri de mâncare. Când vine vorba de preparate sărate, un astfel de robot te poate ajuta să feliezi, să tai cubuleţe sau chiar foarte mărunt ingredientele. Este util pentru tocănite, ciorbe, supe sau salate. Găseşti robot de bucătărie pe altex.ro, la preţuri avantajoase. La capitolul dulciuri, robotul de bucătărie este un adevărat aliat al gospodinelor. Acesta poate să amestece şi să frământe aluaturi diverse, să bată albuşurile spumă sau să amestece ingredientele pentru prăjituri. 

Mixer

Mixerul este un adevărat ajutor în bucătărie, în special atunci când vrei să pregăteşti rapid frişcă, aluat pentru clătite sau piure de cartofi ori legume. Acesta se depozitează uşor şi este accesibil din punct de vedere al preţului.

Printre cele mai populare modele de mixer se număra cel vertical şi cel de mână. Avantajele celui vertical este că ocupă mai puţin spaţiu, în timp ce mixerul de mână este deseori mai puternic, însă are dimensiunile ceva mai mari.

Blender

Cu ajutorul blenderului poţi să prepari o mulţime de băuturi sau chiar feluri de mâncare. Pentru momentele în care vrei să îţi pregăteşti rapid micul dejun sau o gustare, blenderul te poate ajuta să obţii sosuri, ca guacamole, sau terciuri, precum cel de ovăz, sau creme diverse.

De asemenea, cu blenderul poţi pregăti cafea frappe, smoothie-uri şi sucuri de fructe uşor şi eficient.

Maşina de spălat vase

Maşina de spălat vase nu te va ajuta să găteşti mai uşor, însă te va ajuta să pregăteşti mâncare mai eficient. Cu ajutorul ei, vei scuti timpul dedicat spălării vaselor şi te vei putea concentra mai mult pe modul în care vrei să prepari mâncarea.

Să găteşti mai uşor nu este o utopie. Cu ajutorul aparatelor potrivite poţi să te bucuri de cele mai gustoase preparate alături de cei dragi fără să te oboseşti prea tare.

Sursa foto: Pexels.com



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg