Descoperă noul tău mall online la câteva clickuri distanţă

2 octombrie, 2015
cashback png

O singură căutare şi ai la dispoziţie branduri de renume internaţional şi designeri cunoscuţi în lumea modei la preţuri avantajoase pentru întreaga familie: de la articole pentru copii (ceasuri copii, îmbrăcăminte copii, jocuri şi jucării), haine damă şi bărbăteşti, până la articole IT&PC (telefoane mobile, tablete şi e-readere), dar şi decoratiuni pentru casă.

image

Intrând pe Shopzurus poţi accesa peste 100 de magazine prezente în acest moment pe site.

Primeşti înapoi o parte din banii cheltuiţi !

 Ceea ce ne-a convins la Shozurus, noul tău mall online, este faptul că pentru fiecare produs achiziţionat de la sutele de magazine online partenere, ţi se va returna un procent din suma plătită fără TVA, sub forma unui comision cashback. Află care sunt magazinele pentru care beneficiezi de comision accesând secţiunea Cashback.

Shopzurus te ajută nu doar să economiseşti timp, scutindu-te de alergătura prin magazine, mai ales după o zi lungă de lucru ci vine în întâmpinarea ta cu aplicaţia „Fii propriul tău designer”. Ai astfel ocazia să realizezi ţinuta potrivită ţie în doar 5 paşi, înainte de a face cumpărăturile. Iar, în secţiunea „Inspiră-te”, poţi să descoperi preferinţele celorlalţi utilizatori din comunitatea Shopzurus şi să compari preţurile produselor pe care le-ai ales astfel incat sa faci cele mai bune achiziţii.

Te vor încânta şi multitudinea de promoţii active ale magazinelor partenere şi astfel într-un mod rapid, util şi avantajos ai posibilitatea de a alege din peste 120.000 de produse listate, la care se adaugă zilnic alte 1.000. Sectiunea „Campanii” îţi poate fi de folos în acest sens, regăsind în cadrul ei reduceri semnificative, chiar şi de 50 % la brandurile preferate, la cărţi, accesorii sau aranjamente florale.

În procesul tău de cumpărare online, poţi deveni si tu partener Shopzurus. Pentru a beneficia de comisionele cashback, este necesar să urmezi paşii de mai jos:

 Shopzurus este un loc virtual în care imaginaţia, simplitatea şi avantajele se reunesc la distanţă de câteva clickuri! Intră şi tu pe www.shopzurus.ro pentru a te convinge!Recente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png