Desfată-ți simțurile cu mâncăruri și muzici alese

3 septembrie, 2024

O seară petrecută în oraș, fie că e alături de persoana iubită, de prieteni sau de colegi va fi mai reușită dacă alegi să mergeți la 14th LANE.

4 jpg

Un restaurant cu muzica live care se poate transforma ușor într-o sală de evenimente este ceea ce te poate convinge să petreci cel puțin o seară la ei.

5 motive pentru care să treci pragul 14th LANE

14th LANE este spațiul în care timpul ia altă dimensiune și în care poți să te teleportezi dintr-o zi obișnuită a săptămânii într-un loc în care toate simțurile îți vor fi desfătate datorită experienței pe care o vei avea aici.

Iar, odată cei vei călca prima dată pragul acestui restaurant aparte, te asigurăm că vei vrea să revii și nu vei putea să îl ții doar pentru tine, îl vei recomanda și altora.

14th LANE isi trage numele din locatia unde este amplasat, adică pe vechea linie a tramvaiului 14 din București. Sunt sugestive șinele de tramvai care se pot vedea în podeaua restaurantului, care, deși nu fac parte din vechile șine ale tramvaiului, spun povestea localului și îl fac unic în peisajul bucureștean. De aici se dezvoltă, astfel, parte din valorile restaurantului, care sunt aduse în viața reală cu ajutorul decorului și al preparatelor.

2 (1) jpg

1. 14 preparate în meniul a la carte, atât veți găsi în meniul a la carte al acestui restaurant. Asta, atât datorită simbolisticii pe care numărul 14 o are, cât și pentru că, oferind mai puține preparate, calitatea ingredientelor, a felului în care sunt gătite și servite poate să fie la cele mai înalte standarde.

Meniul se schimbă periodic, astfel vei putea fi sigur că vei avea parte de cele mai proaspete ingrediente, și vei putea încerca mereu ceva nou și inedit.

Aperitivele, felurile principale și deserturile te vor plimba printr-o simfonie a simțurilor prin cele patru arome de bază care se împletesc atât de armonios.

Preparatele de aici sunt originale și poartă semnătura Chef Raul Amzulescu, așa că, o dată-n plus, merită să le guști pe toate, măcar o dată. După ce ți-ai ales preferatul, profită de timpul în care poți să îl găsești în meniu. Și, în fiecare sezon, să îți alegi un alt favorit.

2. Designul industrial este cel care te va purta în timp, în Bucureștiul mai vechi. Arhitectura pe care o vei putea admira este cea care va transforma experiența ta într-una cu adevărat unică. Spațiul larg și luminos, în coloristica industrială, te va face să îți imaginezi și mai apoi să organizezi evenimentele tale de vis aici. Acestea vor cuprinde, atât bucătăria gourmet și băuturile alese pe sprânceană, cât și partea de petrecere exclusivistă, dată de decorul personalizabil și muzica aleasă pe gustul tău și al oaspeților.

3 jpg

3. Muzica live este un factor definitoriu atunci când vine vorba să alegi o atmosferă cu adevărat frumoasă la o cină sau un eveniment privat.

Preparatele de aici merg mână în mână cu formațiile aduse să întrețină atmosfera. Și parcă altfel se încheie o seară reușită cu un dans alături de cei dragi. Alege formația care îți place, urmărește calendarul lor de evenimente și cu siguranță vei găsi o seară în care urcă chiar ei pe scenă și te vei putea bucura de muzica preferată live.

4. Evenimentele importante din viața de familie vor căpăta cu totul alt sens dacă alegi locația potrivită. Aceasta, pe lângă spațiul per se și mâncare, se poate ocupa de toate detaliile care la început nu par importante, dar care pot să schimbe parcursul evenimentului într-unul extraordinar: muzica, decorul, alte momente artistice. Toate acestea vor deveni definitorii pentru ceea ce urmează să organizezi, iar oaspeții vor pleca acasă cu amintiri de neuitat.

1 (1) jpg

5. Într-o lume în care tot mai multe companii taie din bugetele de evenimente pentru echipe, tu poți să te opui trendului și să organizezi evenimente corporate de neuitat pentru colegii sau angajații tăi. Astfel imaginea companiei tale pe piață va fi una mai bună și mai atrăgătoare pentru posibilii candidați la joburile disponibile.

Alege pentru serile tale de vis și pentru evenimentele de neuitat restaurantul 14th LANE și te asigurăm că te vei întoarce curând!

Credite foto: 14thlane.ro



Recente pe Ok! Magazine

Answear RED 2 jpg
Idei de bauturi interesante pe care sa le testezi alaturi de prietenii tai jpg
Vocea României jpg
musical  jpg
Cum să te distrezi în Dubai fără să cheltuiești o avere jpg
Cum să eviți cele mai comune greșeli în alegerea patutului pentru copii jpg
okmagazine ro (3) jpg
mEfVefl   Imgur png
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
afis Timisoara Fashion Week jpeg
Top 3 investitii inteligente pentru afacerea ta in 2024 jpg
1 Perfection (VILLA BASTIDES) 0388 E (1) png
Singurele sucuri nutritive de care ai nevoie bune si pentru cei mici   iata care sunt! jpg
Relokat no brand photo jpg
avanpremiera filmului Ca fetele cu Maia Morgenstern si Adriana Trandafir (7) jpg
Ficatul gras  Factori de risc si metode de preventie jpg
Legatura dintre magneziu si tensiunea arteriala jpg
Anna Netrebko jpeg