Deși dieta ei a fost un succes, Majda a apelat și la alte metode pentru o siluetă de vis

29 mai, 2024

Vedeta de televiziune recunoaște că a apelat la chirurgia estetică pentru a scăpa definitiv de depozitele localizate de grăsime.

Acum Majda are silueta la care a visat întotdeauna. FOTO: Instagram
Acum Majda are silueta la care a visat întotdeauna. FOTO: Instagram

Majda Aboulumosha, actriță și om de televiziune cunoscută pentru aparițiile sale pe micile ecrane și pentru stilul său de viață activ, a decis să facă o schimbare majoră în viața sa. Vedeta a apelat la Dana Miricioiu, unul dintre cei mai apreciați chirurgi esteticieni din România, pentru o intervenție de lipoaspirație asistată laser, din dorința de a scăpa de depozitele localizate de grăsime.

După ce în urmă cu câțiva ani dieta ei a avut succes şi a slăbit un număr spectaculos de kilograme, Majda și-a schimbat definitiv stilul de viață, fiind cunoscută pentru faptul că acordă o atenție deosebită alimentației și face mult sport. De curând, vedeta, perfecționistă din fire a decis că vrea să facă totul să arate perfect. Astfel, în urma unui consult amănunțit efectuat de Dana Miricioiu, a decis că singura și cea mai eficientă metodă de remodelare corporală este lipoaspirația asistată laser, soluția de eliminare a grăsimii nedorite depuse în locurile de unde nu poate fi îndepărtată nici prin dietă și nici prin sport.

Am încercat diferite tratamente de remodelare corporală și programe de exerciții, dar pur și simplu nu am reușit să scap de grăsimea încăpățânată din anumite zone”, ne spune ea. „Am ales lipoaspirația asistată laser pentru că știu că este o soluție eficientă, permanentă și minim invazivă. Știam numai lucruri bune despre doamna doctor Dana Miricioiu și am decis să mă las pe mâinile ei. Pe lângă faptul că este un om extraordinar, este un profesionist desăvârșit, care mi-a explicat înainte fiecare pas al intervenției, beneficiile absolut extraordinare pe care le are, ce rezultate pot obține și în cât timp, faptul că nu există riscuri și că rezultatele sunt permenente.”

Cum se simte acum? „Imediat după operație m-am întors la treaba fără nici cel mai mic disconfort. Acum, la două săptămâni după operație, mă simt minunat și sunt foarte mulțumită de rezultate. Este o procedură care m-a făcut să am o încredere și mai mare în mine și mi-a îmbunătățit aspectul fizic. Cred că toți oamenii, dacă simt că au nevoie de o schimbare, ar trebui să apeleze la medicul potrivit și să ia o decizie împreună ca să fie în favoarea lor. Este important să dezvolți o relație armonioasă cu medicul pe care îl alegi, asta s-a întâmplat și între mine și doamna doctor. Am avut încredere de la început și mă bucur ca am făcut lucrul acesta”, ne mai spune Majda Aboulumosha.

Lipoaspirația laser s-a aflat în anul 2023, în topul celor mai căutate intervenții estetice. Este o procedură de reconturare a corpului care are scopul de a reduce depozitele nedorite de grăsime în exces, fără cicatrici și fără durere postoperator. Puterea laserului reduce timpul de recuperare și creează mai puține leziuni ale țesuturilor înconjurătoare în comparație cu liposucția tradițională.

Cele mai solicitate zone de tratament pentru lipoaspirația asistată laser sunt abdomenul superior, mijlociu și inferior, flancurile, șoldurile, talia, coapsele, fesele, brațele, partea superioară a spatelui, genunchii, dar și gâtul și conturul mandibular. Rezultatele lipoaspirației asistate laser sunt vizibile imediat după procedură, continuând să se îmbunătățească timp de patru până la opt săptămâni. Efectele complete ale intervenției vor putea fi observate de la două până la șase luni după procedură, iar rezultatele sunt permenente.

Ce este lipoaspirația asistată laser?

„Lipoaspirația asistată laser este o procedură chirurgicală minim invazivă care oferă rezultate remarcabile cu un minim de disconfort și timp de recuperare redus”, ne spune medicul Dana Miricioiu. Această tehnică utilizează energie laser pentru a lichefia grăsimea înainte de a fi aspirată, ceea ce permite o îndepărtare mai precisă și mai puțin traumatică a grăsimii. Pe lângă beneficiile majore post operatorii, intervenția de lipoaspirație laser este ușoară, lipsită de durere postoperator, nu necesită internare, iar recuperarea se face în câteva zile, pacientul putându-se întoarce la activitatea normală chiar de a doua zi. Am recomandat această procedură Majdei pentru că era soluția ideală pentru nevoile ei. Rezultatele au fost excelente și Majda se simte și arată minunat.”

Cine poate apela la lipoaspirația asistată laser? „Această procedură este indicată persoanelor care, în ciuda unei diete sănătoase și a exercițiilor fizice, nu reușesc să scape de anumite depozite localizate de grăsime. Beneficiul enorm al acestei intervenții este că laserul facilitează atât dizolvarea grăsimii, cât și contracția puternică a fibrei elastice, iar prin regenerarea pielii produsă de laserul cu sistem dual de lungimi de undă, pielea va avea o cu totul altă fermitate, fiind lipsită după intervenție de aspectul lăsat și inestetic. Nu există durere în timpul intervenției, iar rezultatul obținut este permanent!. Este, totuși, foarte important ca pacienții să aibă așteptări realiste și să fie conștienți că lipoaspirația asistată laser nu este un substitut pentru pierderea în greutate, ci o metodă de conturare”, ne mai spune chirurgul estetician Dana Miricioiu.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

bijuterii (1) jpg
fatete dentare jpg
Soprana Pop Opera IANA NOVAC   3 jfif
okmagazine ro (3) jpg
Top 5 sfaturi pentru a face fata zilelor toride de vara jpg
okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling