Designer-ul Andra Ţurcanu dezvăluie trendurile rochiilor de mireasă pentru anul 2018

Te pregăteşti de nuntă şi încă nu ţi-ai ales rochia albă? Iată care sunt sfaturile designerului pentru miresele din 2018.

Andra Ţurcanu dezvăluie care sunt tendințele din 2018 de care orice mireasă ar trebui să țină cont dacă își dorește să aibă o rochie spectaculoasă: „Anul acesta, miresele tind să renunțe la croielile stufoase și la rochiile de tipologie prințesă, ceea ce mă bucură. Tendințele merg spre volane atașate în diverse feluri, ample, voluminoase, dar ușor de purtat. Rămânem în trend cu rochiile bijuterie, cu pietre și pene, iar pentru miresele curajoase, ajunge în trend negrul care în contrast cu albul imaculat este spectaculos”, a declarat Andra Țurcanu.

Designerul recomandă mireselor rochii în colori pudrate, de la roz aprins și peach până la nuanțe soft de ivory, nude dar și culori contrastante dacă se simt încrezătoare să poarte culori puternice. Noutățile în ceea ce privește ținutele mireselor din 2018 sunt excentrice, inspirate de jachetele motocicliștilor, croite cu mâneci detașabile, pe lungimea midi și chiar cu pantaloni scurți.

„Anul acesta se mențin în trend fundele, dar pe negru. Fundele au avut mereu un loc important în rochiile de mireasă, însă anul acesta au fost plasate în zona umerilor și atașate pe rochii fără umeri. Croiala contrastrează cu accesoriile spectaculoase rămânând curată, dar modernă. Sunt în trend mânecile detașabile, volanele în cascadă, mănușile, jachetele și blazerele. Salopetele și rochiile scurte sunt în topul preferințelor”, completează Andra Țurcanu.

Fondatoarea brandului Loulou cu renume internațional, Andra Țurcanu a lansat deja colecția rochiilor de mireasă pentru anul 2018, colecție cu un nume special și deloc întâmplător, Bride în Wonderland și a povestit despre vedeta colecției: “Am văzut un joc format între o rochie scurtă şi trenă detaşabilă, astfel încât avem doi în unu. Practic, avem rochie lungă şi pe măsură ce petrecerea continuă, detaşăm trena şi rămânem într-o rochie scurtă care este uşor de purtat”, adaugă Andra Țurcanu.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA