Designerul internațional Karim Rashid a lansat cea mai mare platformă online din România pentru arhitecți și designeri

19 aprilie, 2022

Asociația RIDA (Romanian Interior Design Association) a sărbătorit, joia trecută, alături de cei 500 de invitați – designeri de interior, arhitecți, parteneri din industriile conexe – la showrooom-ul Delta Studio din Cotroceni, lansarea platformei proprii, designdeinterior.ro.

delta 2 jpg

Prin intermediul acesteia, RIDA creează un loc virtual și inspirațional pentru arhitecți, designeri de interior și alți profesioniști din domeniu, dar și pentru oamenii pasionați de design interior.

RIDA s-a bucurat de o ascensiune fulminantă, ajungând deja să înglobeze 150 de arhitecți, birouri de arhitectură și designeri de interior și peste 500 de proiecte de amenajare.

Evenimentul l-a avut în centrul atenției pe designerul internațional Karim Rashid, președinte onorific RIDA, cel care a dat cea mai bună definiție pentru design: “Este o artă care modelează lumea noastră, alături de muzică și arhitectură”.

lansare rida 030 jpg

”A face ceva diferit și nou – aceasta este una din modalitățile de a defini designul. Ca designer, trebuie să observi ceea ce se întâmplă în jurul tău și aprope să anticipezi felul în care se mișcă lucururile”, a mai spus Karim Rashid.

Vladimir Drăghia, Răzvan Simion, Andreea Antonescu, au fost câteva dintre vedetele autohtone prezente la acest eveniment caracterizat prin eleganţă şi rafinament, prezentat de Anca Serea. Aceasta şi-a donat onorariul perceput unei cauze umanitare.

delta jpg

Evenimentul a adus în atenția arhitecților oportunitatea de a se înscrie într-o platformă emeregentă, dedicată profesioniștilor, în care furnizorii de produse și soluții pentru amenajări contribuie activ prin prezentarea noutăților.

Karim Rashid este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri contemporani, cu un portofoliu de peste 3.000 de proiecte. Lucrările sale au devenit legendare în peste 40 de țări și recunoscute global cu peste 300 de premii, inclusiv mult-râvnitele Red Dot Design Award (2012), Canadian Designer of the Year (2001), Premiul George Nelson (1999).Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg