Dexter, pe urmele criminalilor, la Universal Channel

5 septembrie, 2010

Michael C. Hall revine la Universal Channel în serialul „Dexter“, în fiecare zi de luni, de la ora 22.00. Dexter Morgan (Michael C. Hall), expert în cadrul Poliţiei din Miami, colaborează cu Brigada de Omucideri

Michael C. Hall revine la Universal Channel în serialul „Dexter“, în fiecare zi de luni, de la ora 22.00.

Dexter Morgan (Michael C. Hall), expert în cadrul Poliţiei din Miami, colaborează cu Brigada de Omucideri pentru rezolvarea unor cazuri de crimă. Dar în ciuda ocupaţiei sale şi-a faptului că este un familist desăvârşit, Dexter duce o viaţă dublă, el transformându-se într-un vânător al „băieţilor răi“, atunci când braţul justiţiei nu e suficient de lung pentru a-i prinde şi a-i condamna pentru atrocităţile comise.

În sezonul al patrulea, Dexter pare să-şi vadă visul împlinit. Are o familie şi o slujă stabilă, dar efectul nopţilor pierdute pe străzile din Miami începe să se facă simţit, căci principalul său urmărit, criminalul Trinity, se află încă în libertate. Dar cât va mai reuşi, oare, Dexter, să-şi menţină această „faţadă“? Pentru acest sezon, serialul a obţinut două Globuri de Aur, la categoriile „Cel mai bun actor“ (Michael C. Hall) şi „Cel mai bun actor într-un rol secundar“ (John Lithgow) şi a primit două nominalizări pentru „Cel mai bun serial TV“.Difuzat în peste 200 de ţări din lumea întreagă, serialul e în topul preferinţele telespectatorilor din Franţa, Marea Britanie, Italia, Germania şi Canada.

Foto: Universal ChannelRecente pe Ok! Magazine

con30 jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg