Deznodământ tragic în "Vlad". George Piştereanu nu mai joacă în serialul de la Pro TV: "Vreau ca spectatorii să rămână alături de mine"

13 octombrie, 2020
6 george pistereanu in vlad 4 jpg jpeg

George Piştereanu a jucat rolul lui Tibor în serialul Vlad, difuzat la Pro TV. În urma unei altercaţii, personajul său a fost împuşcat, aşa că acesta nu mai face parte din echipă. Ce declaraţii face despre această experienţă?

Am văzut o luptă pe viaţă şi pe moarte între Vlad, aliaţii săi şi Iordache şi oamenii lui. Această luptă încrâncenată şi spectaculoasă dintre cele două tabere s-a lăsat cu victime.

Tibor, unul dintre cei mai apropiaţi oameni ai lui Vlad a murit. Tibor este unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale serialului, iar fanii au fost îndureraţi când au vizionat scena. Ce spune George Piştereanu despre acest rol?

1 george pistereanu in vlad 5 jpg jpeg

„Povestea lui Tibor este apreciată pentru că Tibor are coloană vertebrală. Şi cred că oamenii apreciază aceste valori precum onoarea, caracterul, prietenia, asumarea. Cred că este în gena noastră să apreciem valorile de căpătâi ale societăţii. Personalitatea lui Tibor s-a conturat la finalul primului sezon şi oamenii au mers cu el. Noi avem în industrie această expresie, spectatorul trebuie să meargă cu personajul. Să meargă însemnând că trebuie să îl aprecieze, să îl placă, să îi emoţioneze. Iar dacă reuşeşti să îţi duci personajul acolo ca şi actor e genial.

De aceea mă bucur că oamenii au „mers” cu Tibor. El moare luptând, povestea lui se încheie nobil. Mă bucur că prin acest personaj am reuşit să ajung la atât de mulţi oameni şi că spectatorii s-au ataşat de acest personaj. Dacă voi mai avea ocazia să particip la un proiect de anvergura VLAD o voi face cu siguranţă. Noi am ajuns la acest proiect extraordinar pentru că echipa VLAD e o echipă de oameni dedicaţi şi profesionişti, care au lucrat pentru un scop comun. Evident că vreau ca spectatorii să rămână alături de mine, pentru că am multe surprize pentru voi, ba chiar Hollywoodiene. Atât pot să vă spun deocamdată, fiţi cu ochii pe mine în continuare şi bineînţeles nu rataţi următoarele episoade din VLAD.”

Foto: Pro TVRecente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg