Dialog adorabil între Eva și Cătălin Măruță. Mezina familiei, unul dintre puținii oameni care-l poate face KO din cuvinte pe prezentator

3 octombrie, 2022
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg

Cu doi artiști în familie, nu ne mirăm că Eva a moștenit un talent aparte când vine vorba de replici acide.

Împreună cu tatăl său reușește să creeze adevărate momente umoristice. Invitații lui Măruță știu cât de greu este să-l ”încui” pe celebrul prezentator, căci are mereu un răspuns pregătit. Nu oricine îl poate surprinde. Dar fiica sa reușește.

Cei doi au o discuție adorabilă în timpul mesei de prânz, când Eva se pregătea să se înfrupte dintr-o delicioasă porție de paste. Pofticios din fire, Măruță a rugat-o să îl lase să guste. Fetița, drăguță, l-a invitat să se servească, moment în care, glumeț cum îl știm, Cătălin a rulat pe furculiță toată cantitatea de paste din farfurie, ca să se amuze de reacția Evei.

Doar că cei ce râd la urmă râd mai bine. Micuța i-a dat o replică dureroasă: ”De-aia avem burta asta!”. ”Ce burtă avem, Eva?”, a întrebat Cătălin. ”Mare”, a subliniat fetița. Afimația l-a potolit pe loc pe Măruță, care a renunțat la paste. Eva totuși l-a îndemnat să ia, doar că o îmbucătură mai mică. Și l-a consolat, spunându-i că e în regulă, fiindcă merge la sală.

Cătălin își încântă fanii cu dialogurile spumoase de familie, iar contul de socializare al Evei este și el foarte urmărit. Micuța are 350.000 de urmăritori, la doar 7 ani. Este drept, contul este administrat de părinți, Cătălin și Andra.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

machiaj
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg